Tunisia

Slik bookes ferger fra Tunisia til Italia

Det er 3 fergeruter mellom Tunisia og Italia med 11 avganger ukentlig. Grandi Navi Veloci leverer 2 ruter, Tunis til Genoa seiler 2 avganger ukentlig & Tunis til Civitavecchia omkring 1 gang ukenlig. Grimaldi Lines leverer 2 ruter, Tunis til Civitavecchia seiler 1 gang ukentlig & Tunis til Salerno omkring 2 ganger ukentlig. CTN Ferries leverer 1 rute, Tunis til Genoa som seiler 3 ganger ukentlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Tunisia til Italia for å sjekke informasjon.

Tunisia Italia kart

Trykk her for kart

Om Tunisia:

Tunisia er det nordligste landet i Afrika, omkranset av Algerie i vest, Libya i sørøst og Middelhavet i nord og vest.

Tunisia er best kjent som en sommer destinasjon, med en sandete Middelhavskyst. Men det er mye mer å utforske i landet, fra de karakteristiske husene til de store gamle ruinene og de bølget sanddyner i Sahara.Tunisia er en sann sammensmeltning av alt det, Nord-Afrika har å by på.

Om Italia:

Italia ligger i Middelhavet i bunnen av Vest-Europa, med det Tyrrhenske Hav mot vest, det Ioniske Hav mot sør og Adriaterhavet mot øst.

Italia er det femte mest besøkte land i verden, og har flere verdensarv områder enn noe annet land. Roma, Milano, Venezia og Firenze er de mest populære destinasjonene i Italia, men landets rike samlinger av kunst, kultur og litteratur fra mange forskejllige perioder og regioner, gjør det umulig å bedømme, hvor det mest interessante stedet er.

Italia har omkring 6440 km av kyststrekning med utallige bukter og lange sandstrender. Det er lett å nå kystnære byer med bil fra et utvalg av ferger, store og små.