Ponza til Ventotene Ferge

Ponza Ventotene fergeruten knytter Pontine Øyer med Pontine Øyer og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. SNAV seiler opp til 5 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 50 minutter mens NLG servicen seiler pop til 1 avganger ukentlig med en seiltid fra 45 min.

Det er 6 Uke overfarter på Ponza Ventotene ruten mellom Pontine Øyer og Pontine Øyer. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Ponza - Ventotene Fergeselskaper

  • SNAV
    • 5 Ukentlige Avganger 50 min
    • Få pris
  • NLG
    • 1 Ukentlig Avgang 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Ponza Ventotene priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Ponza Guide

Den italienske øya Ponza ligger omkring 35 km sør for Cape Circeo i Tyrrenhavet, og er den største i Pontine øyhav. Øya betraktes ofte av besøkende som et billigere og roligere reisemål enn øya Capri, og er ofte besøkt av de rike og kjente som kan holde en lavere profil her. Ponza Porto er øyas største by.

Øyas krystallklare vann gjør den til et paradis for besøkende som ønsker å slappe av på strendene og svømme i havet. Det er en rekke gode restauranter, samt flere nattklubber og bar. Øyas hovedattraksjon er naturen og den deilige atmosfæren, siden det ikke er mange turistattraksjoner eller monumenter på øya.

Det er fergeservicer fra Ponza til Napoli, Terracina, Formia og Anzio. Det er også raskferger til Anzio og Formia.

Ventotene Guide

Denne lille øy ble dannet av vulkansk levninger, hovedsakelig tufaceous fjeller som en gang ble brukt til å bygge huse (som man kan se ved ankomst til havnen). Venetotene har generelt høye og lastet kyster og to små, vakre strender like bak bebyggelsen; Cala Rossano (tett på Porto Nuovo) og Cala Nave (med de tre steiner; Terra di Nave, Nave di Fuori og Scoglitello). I isolerte områder vekk fra havnen er det andre strekninger med strand, som Parata, della Postina, Moggio di Terra og Parata Grande.
Øyen ble først brukt som base for fønikerne, grekerne og romerne i det 1. århundre og ble deretter forsynet av Augustus med en havn gravde i vulkansk stein, som fortsatt er i bruk i dag og fungerer som Villa Giulia, hvor han hadde forvist sin datter som ble anklaget for utroskap.
Etter dekadanse og oppgivelsesperioden i middealderen, ble øyen ombygd av Bourbon i annen halvdel av det XVIII århundre. Det skapte dagens bebygd område med slottet (nå rådhus), kirken Santa Candida og den brede plass.