Ponza
Ventotene
Ferger til Pontine Øyer
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Ponza til Ventotene Ferge

Ponza Ventotene fergeruten knytter Pontine Øyer med Pontine Øyer og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. SNAV seiler opp til 4 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 50 Minutter mens NLG servicen seiler pop til 1 avganger ukentlig med en seiltid fra 45 Minutter.

Det er 5 Uke overfarter på Ponza Ventotene ruten mellom Pontine Øyer og Pontine Øyer. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Ponza til Ventotene?

Fergetiden fra Ponza til Ventotene er omtrent 47m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Ponza og Ventotene?

Det er 2 populære fergeoperatører for Ponza til Ventotene. Disse er
  • SNAV
  • NLG

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Ponza til Ventotene?

Bestill ferger fra Ponza til Ventotene gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Hva er avstanden fra Ponza til Ventotene?

Avstanden mellom Ponza til Ventotene er omtrent 28 nautiske mil.

Ponza Guide

Den italienske øya Ponza ligger omkring 35 km sør for Cape Circeo i Tyrrenhavet, og er den største i Pontine øyhav. Øya betraktes ofte av besøkende som et billigere og roligere reisemål enn øya Capri, og er ofte besøkt av de rike og kjente som kan holde en lavere profil her. Ponza Porto er øyas største by.

Øyas krystallklare vann gjør den til et paradis for besøkende som ønsker å slappe av på strendene og svømme i havet. Det er en rekke gode restauranter, samt flere nattklubber og bar. Øyas hovedattraksjon er naturen og den deilige atmosfæren, siden det ikke er mange turistattraksjoner eller monumenter på øya.

Det er fergeservicer fra Ponza til Napoli, Terracina, Formia og Anzio. Det er også raskferger til Anzio og Formia.


Ventotene Guide

Denne lille øy ble dannet av vulkansk levninger, hovedsakelig tufaceous fjeller som en gang ble brukt til å bygge huse (som man kan se ved ankomst til havnen). Venetotene har generelt høye og lastet kyster og to små, vakre strender like bak bebyggelsen; Cala Rossano (tett på Porto Nuovo) og Cala Nave (med de tre steiner; Terra di Nave, Nave di Fuori og Scoglitello). I isolerte områder vekk fra havnen er det andre strekninger med strand, som Parata, della Postina, Moggio di Terra og Parata Grande.
Øyen ble først brukt som base for fønikerne, grekerne og romerne i det 1. århundre og ble deretter forsynet av Augustus med en havn gravde i vulkansk stein, som fortsatt er i bruk i dag og fungerer som Villa Giulia, hvor han hadde forvist sin datter som ble anklaget for utroskap.
Etter dekadanse og oppgivelsesperioden i middealderen, ble øyen ombygd av Bourbon i annen halvdel av det XVIII århundre. Det skapte dagens bebygd område med slottet (nå rådhus), kirken Santa Candida og den brede plass.


Ponza til Ventotene Rutetider for ferjer

Fergetider mellom 15/07/2024 og 21.07.2024.


Fergeselskap Avgangstid Ankomsttid Reisetid Seilingsdager
SNAV 11:15 12:05 50 Minutter Man
SNAV 18:30 19:20 50 Minutter Man, Lør, Sol

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.