Elba

Slik bookes ferger fra Elba til Italia

Det er 4 fergeruter mellom Elba og Italia med 61 avganger daglig. Corsica Ferries leverer 1 rute, Portoferraio til Piombino som seiler 3 ganger daglig. Moby Lines leverer 2 ruter, Portoferraio til Piombino seiler 11 ganger daglig & Cavo til Piombino omkring 4 ganger daglig. Toremar leverer 4 ruter, Portoferraio til Piombino seiler 21 ganger daglig, Cavo til Piombino omkring 5 ganger daglig, Rio Marina til Piombino omkring 8 ganger daglig & Rio Marina til Pianosa omkring 1 gang ukenlig. Blu Navy leverer 1 rute, Portoferraio til Piombino som seiler 8 ganger daglig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Elba til Italia for å sjekke informasjon.

Elba Italia kart

Trykk her for kart

Ferger fra Elba til Italia

Om Elba:

Elba er en øy i Toscana, Italia, som ligger i Tyrrenhavet bare 10 km fra det italienske fastlandet, og 50 km fra den franske øya, Korsika.

Øya er et populært feriemål, særlig i sommerperioden, hvor befolkningen ser en betydelig stigning av turister som samles for å se den krystallblå kysten, sandstrendene og de skyggefulle skogene i Middelhavsområdet.

Om Italia:

Italia ligger i Middelhavet i bunnen av Vest-Europa, med det Tyrrhenske Hav mot vest, det Ioniske Hav mot sør og Adriaterhavet mot øst.

Italia er det femte mest besøkte land i verden, og har flere verdensarv områder enn noe annet land. Roma, Milano, Venezia og Firenze er de mest populære destinasjonene i Italia, men landets rike samlinger av kunst, kultur og litteratur fra mange forskejllige perioder og regioner, gjør det umulig å bedømme, hvor det mest interessante stedet er.

Italia har omkring 6440 km av kyststrekning med utallige bukter og lange sandstrender. Det er lett å nå kystnære byer med bil fra et utvalg av ferger, store og små.