Shin Nihonkai Ferry
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Shin Nihonkai Ferry

Shin Nihonkai Ferry har fergetjenester i de populære områdene Hokkaido og Kyoto. De har blitt en av de mest brukte og populære ferjeoperatørene i regionen, og er flittig brukt av både lokale og turister. Dette kan vi se på antallet som reiser per år med 6,9 millioner på Hokkaido ruten, og 4.8 millioner i Kyoto. Operatøren har begynt å legge til rette for økningen av antall passasjerer som kommer til å besøke disse stendene under OL i Tokyo i 2020. Av den grunn har de tilpasset skipene sine og prøver å ansette et mannskap som er flerspråklig på skipene sine.

Ombord på skipene er fasilitetene utrolig imponerende. Spesielle høydepunkter ombord er et stort japansk badehus, friluftsbad, badstu og et utvalg av rom som er tematiserte. Disse rommene passer til sportslige typer, barn og filmelskere. På grunn av den lange overfarten finnes det et utvalg av lugarer og suiter. Deluxe-suiter er perfekte for de som liker å reise i luksus, og det er varierende størrelser lugarer for å imøtekomme enslige reisende, familier og store grupper av venner og familie.

Personalet som jobber ved terminalen er veldig flittige og hardt arbeidende, og passer på at hver eneste passasjer går ombord på båten på en trygg måte. Biler, motorsykler og sykler blir også vist til hvor de skal stå og blir veiledet ombord.

Direct Ferries sammenligner fergeruter og priser basert på dine søkekriterier. På denne måten kan du sammenligne Shin Nihonkai Ferry sine produkter med andre fergeselskapers ruter og priser, i ett enkelt søk.

Sammenlign Shin Nihonkai Ferry sine fergeruter og priser nå med alternative fergeselskaper før du bestiller billetten din. Slik sikrer du at du finner det beste tilbudet for turen din.

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.