Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 3307 ruter og 697 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Hokkaido

Hokkaido er ikke bare Japans nest største øy, men også den nordligste, og har alt fra dramatiske fjell og naturlige varme kilder å vise til. Det er også en av landets flotteste skidestinasjoner.

Takket være sin varierte natur, så er det imponerende hele året rundt. Om sommeren kan du sykle gjennom dalene og beundre de fargerike blomsterengene, og i løpet av vinteren kan du benytte deg av de mange skianleggene.

Øya har også noen utsøkte varme kilder som er kjent som "onsen". En av dem er hyppig besøkt av apekatter som bader i det varme mineralvannet. Hoppende fra høye ledninger er det virkelig et bemerkelsesverdig syn.

Hokkaido sin naturlige prakt stopper ikke der; Lake Mashu, er ansett som den vakreste i hele Japan, og holdt en gang verdensrekorden for beste vannkvalitet. Den har en øy i midten, kjent av lokalbefolkningen som 'Isle of the Gods", samt tre utsiktspunkter som alle byr på enestående utsikt.

Øyas hovedstad, Sapporo, er den femte største byen i Japan. Fra den fredelige villmarken, så vil du her oppleve en herlig kosmopolitisk atmosfære. Byens gastronomiske nytelser er kjent over hele landet, og er fødestedet til den populære nuddelsuppen, miso ramen.

Før du starter utforskningen av Hokkaido, sørg for å få med deg hovedstadens pulserende natteliv, eventuelt legg et besøk til det fascinerende bryggeriet som huser et imponerende produksjonsanlegg. Det er langt ifra mangel på morsomme aktiviteter på denne japanske øya.

Det er en fergerute til Tomakomai på Hokkaido sin sørkyst av Oarai, og ligger hundre kilometer nordøst for Tokyo. Reisen tar omtrent en halv dag med hyppige avganger hver uke.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

  • MOL Ferry
    • Få pris
  • Shin Nihonkai Ferry
    • Få pris

Ruter og havner i Hokkaido