MOL Ferry
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

MOL Ferry

MOL Ferry tilbyr en innenlandsk fergeservice i Japan, som knytter hovedøya Honshu med den nordlige øya Hokkaido via havnene i Tomakomai og Oarai med opp til 12 avganger ukentlig.

Fergeforbindelser drives av Sunflower ferge, som leverer en luksuriøs opplevelse om bord med elegante lugarer og fasiliteter, som man kan forvente å finne på hotell.

Lugarene om bord spenner fra standard økonomi klasse til deluxe suiter. Lugarer er tilgjengelige i et utvalg av rom med vestlig stil (innrettet som et hotellrom) eller japansk stil. Hvis du foretrekker ikke å booke en lugar, kan du booke en seng i et stort og behagelig rom med grunnleggende fasiliteter.

På kveld avgangene er alle restaurant måltid buffet stil med tradisjonelle japanske retter, samt kinesiske og vestlige retter.

I butikken om bord kan du finne en rekke suvenirer, daglige nødvendigheter og mer.

Direct Ferries sammenligner fergeruter og priser basert på dine søkekriterier. På denne måten kan du sammenligne MOL Ferry sine produkter med andre fergeselskapers ruter og priser, i ett enkelt søk.

Sammenlign MOL Ferry sine fergeruter og priser nå med alternative fergeselskaper før du bestiller billetten din. Slik sikrer du at du finner det beste tilbudet for turen din.

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.