Yaeyama Kanko Ferry

Yaeyama Kanko Ferry tjener de populære Yaeyama Islands i Okinawa Prefecture, Japan, og er basert på øya Ishigaki, og tilbyr utfligter i skjærgården, som er berømt for sine vakre bukter og hvite sand kyster.

Øygruppen får mange besøkender hvert år, og Yaeyama Kanko Ferry har en bekvem seilplan hele dagen og en stor flåte, bestående av skip som spenner fra store last-passasjerskip til mindre høyhastighetsskip, så det er ingen mangel på muligheter.

Under overfarten kan man slappe av i romslige oppholdsområder og store soldekk, hvor man kan beundre den fantastiske naturen.

Med Yaeyama Kanko Ferry er noen av landets fineste snorkling og dykking steder bare en fergetur vekk, og med en sikker og behagelig service i hjertet av operasjonene deres, kan man være sikker på en stress fri reise.

Med directferries.no kan du finne Yaeyama Kanko Ferry seilplaner, billettpriser og booke Yaeyama Kanko Ferry fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Yaeyama Kanko Ferry med alternative fergeselskaper.

Les mer Les mindre

Alle Yaeyama Kanko Ferry ruter

Alternative selskaper og ruter