Nankai Ferry
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Nankai Ferry

Nakai Feery tilbyr en av de viktigste transporttjenestene i hele Japan. Selskapet er med på å binde sammen Tokushima med Wakayama, som ligger nært Osaka og den internasjonale flyplassen i dette området. Denne ruten appellerer til mange på grunn av den relativt korte lengden på overfarten, som e to timer. Dette er mye raskere enn hvis en skulle kjøre bil. Nakai Ferry har to hovedferger som de bruker på denne fergeruten. Begge fergene kan transportere opptil 427 passasjerer og 39 kjøretøy. Kjøretøyene befinner seg på et dekk som er 108 meter langt og 17,7 meter breitt. Lengden på skipene hindrer ikke de i å komme opp i hastigheter på 21 knop.

Fasilitetene ombord er enkle, men komfortable på grunn av den raske overfarten. Det er avslappende stoler, plass til å gå rundt og mat og drikke kan kjøpes. De enkle fasilitetene, omgivelsene og det vennlige mannskapet gjør dette til en veldig hyggelig reise.

Directferries.no sammenligner ferger og gir deg mulighet for å se flere fergeselskapers seilplaner og priser i en rask og lett søkning. Sammenlign Nankai Ferry seilplaner og priser nå med alternative fergeselskaper før du booker fergebilletten din.

Om bord Nankai Ferry

Nankai Ferry routes and ports

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.