Uwajima-Unyu Ferries
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Uwajima-Unyu Ferries

Uwajima-Unuy Ferries forbinder Shikoku med Kyushu i det sørlige Japan med avganger mellom havnene i Yawatahama, Beppu og Usuki.

Uwajima-Unuy Ferries ble grunnlagt i 1884 og gjør det mulig å reise mellom Shikoku og Kyushu over havet, så man unngår den lange kjøreturn.

Overfartene mellom Yawatahama og Beppu tar omkring 2 timer og 50 minutter, mens overfartene mellom Yawatahama og Usuki tar omkring 2 timer og 25 minutter. Beppu er et berømt reisemål på grunn av sine varme kilder.

Uwajima-Unuy Ferries bruker 4 ultra moderne ferge til rutene sine - Akatsukimaru, Oita, Ehime og Sakura transporterer fra 485 til 610 passasjerer og mer enn 145 biler.

Uansett om man reiser på business eller på ferie, er Uwajima-Unyu Ferri den ideelle transporten til å besøke Shikoku og Kyushu, når som helst.

Direct Ferries sammenligner fergeruter og priser basert på dine søkekriterier. På denne måten kan du sammenligne Uwajima-Unyu Ferries sine produkter med andre fergeselskapers ruter og priser, i ett enkelt søk.

Sammenlign Uwajima-Unyu Ferries sine fergeruter og priser nå med alternative fergeselskaper før du bestiller billetten din. Slik sikrer du at du finner det beste tilbudet for turen din.

Om bord Uwajima-Unyu Ferries

Uwajima-Unyu Ferries routes and ports

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.