Panstar Cruise

PanStar Cruise leverer tre ukentlige fergeforbindelser mellom Osaka, det kommersielle og kulturelle senteret i Japan, og Busan, den største havnen i Korea.

panStar ferge har vært i servicer siden omrking 2002 og er en god måte å reise mellom disse to forskjellige landene på. På grunn av deres relative nærhet, er seiltiden mindre enn 24 timer.

Få fergeservicer i regionen kan skryte av slik et stort utvalg av fasiliteter, som finnes på fergen på denne ruten – PanStar Dream. Fergen er et flytende hotell med 12 etasjer og har en buffetrestaurant og en kafeteria, et utvalg av lugarer det passer til alle budsjetter, underholdning og en tollfri butikk.

Direct Ferries sammenligner fergeruter og priser basert på dine søkekriterier. På denne måten kan du sammenligne Panstar Cruise sine produkter med andre fergeselskapers ruter og priser, i ett enkelt søk. Sammenlign Panstar Cruise sine fergeruter og priser nå med alternative fergeselskaper før du bestiller billetten din. Slik sikrer du at du finner det beste tilbudet for turen din.

Les mer Les mindre

Panstar Cruise sine ruter og havner

Om bord Panstar Cruise

Alle Panstar Cruise ruter