Pukwan Ferry

Pukwan Ferry er en koreansk operatør som forbinder byen Busan med Shimonoseki, en japansk by som ligger sør i Japan i Yamaguchi distriktet.

Selskapet er ledende innen koreansk bilfergetransport. Pukwan Ferry startet i 1965 når de åpnet den første bilfergeruta mellom Korea og Japan. I dag betraktes de som et selskap som alle ser opp til og andre etterligner. Selskapet bidrar vesentlig til landets økonomi, sosial utvikling og den blomstrende turistindustrien.

Pukwan Ferry opererer med to luksuriøse fartøyer hver dag. Disse skipene har alt du forventer når det gjelder fasilitetene fra et kvalitetsfergeselskap, noe som gjør reisen behagelig og komfortabel. Videre er Pukwan Ferry unik for de er det eneste selskapet i Korea som har AEO-sertifikatet for omfattende sikkerhetsledelse. Ytterligere priser inkluderer den offisielle sertifiseringsstatusen til ‘The International Safety Management (ISM) Code’ som de fikk i 1998. Takket være deres motto som er safety, environmental protection and continuous improvement of the safety management system.’ (sikkerhet, miljøvern og kontinuerlig forbedring av sikkerhetsforvaltningssystemet)

Les mer Les mindre