Tane Yaku Jetfoil
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Tane Yaku Jetfoil

Tane Yaku Jetfoil leverer raskferger mellom Kagoshima og øyene Tangegashima og Yakushima i Japan.

Fergeoverfarter til øyene seiler atskillige ganger daglig, året rundt, med flere avganger om sommeren. Man kan seile til to havner på øya Yakushima – Miyanoura og Anbo. Selv om Tanegashima også har to havner, seiler fergene bare til Nishinoomote på den nordlige delen av øya. Ferger avgår fra Kyushu, den sørvestligste av Japans hovedøyer, fra havnene i Kagoshima og Ibusuki. Det er også en som knytter øyene.

Fergene, som brukes av Tane Yaku er Boeing 929 Jetfoils, som er designet til å være rask transport, slik at fasiliteter om bord er en smule begrenset, men det er en automat som selger forskjellige drikkevarer.

Bruk directferries.no for å finne Tane Yaku Jetfoil sine rutetider, priser og hvordan bestille Tane Yaku Jetfoil fergebilletter. Er du ute etter den billigste prisen til reisemålet ditt? Slapp helt av, vi sammenligner også Tane Yaku Jetfoil med alternative fergeselskaper.

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.