Tokai Kisen
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Tokai Kisen

Tokai Kisen er et ledende fergeselsap som knytter en rekke havner i Tokyo, Kanagawa, Chiba og Shizuoka Prefecture med Izu Islands hele året.

Tokai Kisen startet for mer enn 120 år siden, i starten av 1889. Flåten deres består av to store passasjerskip Tachibana-Maru og Salvia-Maru samt fire fargerike jet ferger - Seven Island Ai, Seven Island Niji, Seven Island Tomo og Seven Island Tairyo.

Met jet fergene deres kan man reise fra Takeshia Terminal i Tokyo, havnen Kurihama i Kanagawa og havnen Atami i Shizuoka til Izu Oshima, Toshima, Nijima, Sihikinejima og Kozushima på Izu Islands.

Tachibana-Maru, som er 118 meter lang, har vært i tjeneste siden juni 2014 og kan bære opp til 1000 passasjerer, mens den mindre Salvia-Maru, som ble bygget i desember 1992, kan bære opp til 816 passasjerer. Om bord er det mange fasilieter, inkludert en restaurant, røykerom, dusj, automater og offentlige toaletter. Det er også et stort utvalg av akkommodasjon, som passer til alle budsjetter.

Tachibana-Maru avgår normalt fra Takeshiba Terminal i Tokyo til Miyakejima, Mikurajima og Hachijojima. Seiltiden er fra 6 timer og 30 minutter til 10 timer og 20 minutter, avhengig av ruten. Salvia-Maru seiler fra Tokyo og Yokohama til Izu Oshima, Toshima, Niijima og Kozushima.

Izu Islands er en øygruppe, som høre under Tokyo og ligger i Stillehavet. I motsetning til Tokyo by, er øyene fylt med naturlig skjønnhet og har mange uspolerte strender, aktive vulkaner og dyreliv.

Directferries.no sammenligner ferger og gir deg mulighet for å se flere fergeselskapers seilplaner og priser i en rask og lett søkning. Sammenlign Tokai Kisen seilplaner og priser nå med alternative fergeselskaper før du booker fergebilletten din.

Alle Tokai Kisen ruter

Tokai Kisen routes and ports

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.