Kume Line
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Kume Line

Kume Line er et japansk fergeselskap basert i byen Naha, mot den sørlige spissen av Okinawa Prefecture, som leverer service til øyene Kumejima og Tonaki, ut for vestkysten.

Kume Line ble grunnlagt af Seiji Toubari i 1950, og har nesten 70 års erfaring innen sjøfartslivet, og brakte denne kunnskapen til passasjer servicen syv år senere.

Kume Line har en flåte som består av bare to skip, men selskapet leverer en omfattende og praktisk seilplan som knytter fastlandet med de to populære og vakre øyene. Det største og raskest skipet hedder ’Ryukyu’, og kan bære 350 passasjerer, mens ’New Kume Shoma’, kan bære 330 passasjerer. Begge skip er langt overlegent over de andre i regionen, med høyteknologiske fasiliteter og luksus seter.

Med directferries.no kan du finne Kume Line seilplaner, billettpriser og booke Kume Line fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Kume Line med alternative fergeselskaper.

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.