Ishigaki Dream Tours
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Ishigaki Dream Tours

Ishigaki Dream Tours er et japansk fergeselskapet basert i Yaeyamas, som er en liten øygruppe i Okinawa Prefecture, og knytter øyene Taketomi, Kuroshima, Iriomote, Ishigaki ogIshi Hatoma.

Ishigaki Dream Tours seiler med en flåte av raskferger, som alle er ytstyrt med den nyeste generasjonen av teknologi og aircondition, mens de også er designet til å redusere årsakene til sjøsyke. Ishigaki Dream Tours er licensere av Ministeriet for Transport og Turisme, slik at du er sikker på en sikker overfart.

Yaeyamas er et av Japans fineste steder, og tilbyr den beste snorklingen og noen av de siste intakte tropiske junglene og mangrover sumper i landet. De kan også skryte av noen utsøkte strender, med de omkringliggende farvannene hjem til mange vidunderlige arter, som delfiner, havskilpadder og djævlerokker, så det er lett å se hvorfor øygruppen er så populær.

Directferries.no sammenligner ferger og gir deg mulighet for å se flere fergeselskapers seilplaner og priser i en rask og lett søkning. Sammenlign Ishigaki Dream Tours seilplaner og priser nå med alternative fergeselskaper før du booker fergebilletten din.

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Alternative selskaper og ruter

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.