Jersey til Poole Ferge

Jersey Poole fergeruten knytter Jersey med England. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Condor Ferries. Det er opp til 6 avganger Uke med seiltid fra ca. 4 timer 5 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Jersey Poole fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Jersey - Poole Fergeselskaper

  • Condor Ferries
    • 6 Ukentlige Avganger 4 t 5 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Jersey Poole priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Jersey Poole ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Poole Guide

Den middelalderske byen Poole ligger i den sørlige delen av England i Dorset. Byen ligger på den engelske kanalens kyst og er full av turistattrkasjoner og aktiviteter, slik som dens berømte keramikk og Poole Park. Andre populære severdigheter i og omkring byen inkluderer Poole Harbour og sandbankene, som gir fremragende fasiliteter for seilas og vannsport. I dette området er det også noen gode restauranter og kaféer, en rekke historiske bygninger fra det 18. århundret og noen deilige hotell.

Dorset strender er noen av de beste i Storbritannia. Poole har over 5 km av strender, som er populære både bæant de lokale og turister. Den mest levende delen av byen er Poole Quay, hvor det er mange restauranter og bar.