Jersey
Portsmouth
Ferger til England
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Jersey til Portsmouth Ferge

Jersey Portsmouth fergeruten knytter Jersey med England. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Condor Ferries. Det er opp til 8 avganger Uke med seiltid fra ca. 8 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Jersey Portsmouth fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Jersey til Portsmouth Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Jersey til England
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Jersey til Portsmouth?

Fergetiden fra Jersey til Portsmouth er omtrent 8h. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Jersey og Portsmouth?

Det er 1 fergeoperatører for Jersey til Portsmouth, og dette er
 • Condor Ferries

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Jersey til Portsmouth?

Bestill ferger fra Jersey til Portsmouth gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Kan du reise som fotpassasjer på fergen fra Jersey til Portsmouth?

Ja, du kan reise som fotpassasjer på fergen Jersey til Portsmouth med
 • Condor Ferries

Kan du ta med bilen din på fergen fra Jersey til Portsmouth?

Ja, du kan reise med et kjøretøy fra Jersey til Portsmouth med
 • Condor Ferries

Kan du ta med kjæledyr på fergen fra Jersey til Portsmouth?

Ja, kjæledyr er tillatt om bord på fergen. Du kan trenge et kjæledyrpass og andre dokumenter for å ta med deg den pelskledde bestevennen din. For øyeblikket kan du ta med kjæledyr på ferger med
 • Condor Ferries

Hva er avstanden fra Jersey til Portsmouth?

Avstanden mellom Jersey til Portsmouth er omtrent 115 nautiske mil.

Jersey Portsmouth Ferge anmeldelser

 • "Jersey til Portsmouth - God tur, men en skam med maten"

  Jeg tok overnat ferge fra Jersey til Portsmouth. Lesning var lett og lugaren var helt fin. Personalet var vennlige, men maten var veldig dårlig kvalitet etter min mening.

  'Commodore Clipper' travelled on Commodore Clipper

  Les mer Les mindre
 • "Condor"

  Rask og effektiv ferge. Eneste problem var at det var massevis av familier med små barn, som overtok restauranten, slik at det var ingen steder for meg å spise mitt (fantastiske) måltid i fred og komfort.

  'Commodore Clipper' travelled on Commodore Clipper

  Les mer Les mindre
 • "Desember tur"

  Jeg ble rykket fra min Portsmouth booking til Poole, men på tross av at den motor ikke fungerte på fergen, hadde jeg en behagelig tur, som var komfortabel og jeg nøt det, som alltid. Ingen klager overhodet; personalet var fremragende og holdt meg godt informert. Synes at det ryktet Condor har for øyeblikket, er ufortjent og hvis bare de kunne kontrollere været, ville servicen deres være fin.

  'Commodore Clipper' travelled on Commodore Clipper

  Les mer Les mindre
 • "Guernsey / Portmouth"

  Jeg reiste som gående passasjer og var fornøyet med alle aspekter av turen. Jeg har mobilitet vanskeligheter, særlig på trapper, og var imponert over den tilbudte pleien og den behagelige servicen på mini bussen. Jeg vil alltid anbefale denne fergen.

  'Commodore Clipper' travelled on Commodore Clipper

  Les mer Les mindre

Jersey Guide

St. Helier er hovedstaden på øya Jersey, som er den største av Kanaløyene som ligger i den engelske kanal. Jersey er ikke del av Storbritannia og har et separat forhold til den britiske tronen. Jersey har sin egen internasjonale identitet, selv om Storbritannia konstitusjonelt er ansvarlig for øyas forsvar.

En populær attraksjon i St. Helier er Jersey Museum og Kunstgalleri som forteller om Jersey fra den unge steinalderen frem til i dag. For en mer avslappende måte å passere tiden, kan man besøke en av Jerseys strender eller bare henge ut i en av St. Heliers mange bar, kaféer og restauranter.

Jersey havn ligger på den sørlige kysten av øya. Det er fergeforbindelser herfra til St. Malo i Frankrike, Portsmouht, Poole og Weymouth i England og den nærliggende øya Guernsey. Fasiliteter i havnen omfatter en kafé, en butikk og en tollfri butikk.


Portsmouth Guide

Portsmouth ligger på den sørlige kysten av England i Hampshire. Byen, som ligger på kysten av den engelske kanal, har en lang og ærefull maritime historie og forbindelser til Royal Navy som går flere århundre tilbake. Byen var også en av verdens største skipsbygning senter og bygget verdens største tørrdokk noensinne i det 15. århundret, som fremdeles er i bruk den dag i dag. Byen er fremdeles en viktig base for Royal Navy og hjemsted til en rekke historiske skip, inkludert Lord Nelsons flaggskip, HMS Victory.

Portsmouth ble signifikant bombet under annen verdenskrig på grunn av sin strategiske betydning, og som et resultat herav, er byen en blanding av gamle og nye bygninger. Den nærliggende forstaden Southsea er et populært reisemål for familier og har en deilig strekning av strand, to moller og et godt utvalg av bar, kaféer, restauranter og en forlystelsespark på Clarence Pier.

Det er fergeforbindelser fra havnen til Le Havre, Bilbao, Cherbourg, Caen, St. Malo, St. Helier, St. Peter Port og Ryde.


Jersey til Portsmouth Rutetider for ferjer

Fergetider mellom 17/06/2024 og 23.06.2024.


Fergeselskap Avgangstid Ankomsttid Reisetid Seilingsdager
Condor Ferries 08:00 19:30 11 timer 30 minutter Sol
Condor Ferries 10:15 19:30 9 timer 15 minutter Lør
Condor Ferries 21:31 06:25 8 timer 54 minutter Fri
Condor Ferries 21:46 06:25 8 timer 39 minutter Lør, Sol

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.