Poole til Jersey Ferge

Poole Jersey fergeruten knytter England med Jersey. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Condor Ferries. Det er opp til 4 avganger Uke med seiltid fra ca. 4 timer 10 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Poole Jersey fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Poole - Jersey Fergeselskaper

 • Condor Ferries
  • 4 Ukentlige Avganger 4 t 10 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Poole Jersey priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Poole Jersey ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Poole Jersey Ferge anmeldelser

 • "Desember tur"

  Jeg ble rykket fra min Portsmouth booking til Poole, men på tross av at den motor ikke fungerte på fergen, hadde jeg en behagelig tur, som var komfortabel og jeg nøt det, som alltid. Ingen klager overhodet; personalet var fremragende og holdt meg godt informert. Synes at det ryktet Condor har for øyeblikket, er ufortjent og hvis bare de kunne kontrollere været, ville servicen deres være fin.

  'Simon' reiste på Poole Jersey (St Helier) ruten med Condor Ferries på Commodore Clipper

  Les mer Les mindre
 • "Gamle sitteplasser"

  Hvis man ser bort fra det positive, lyder det noenlunde slik her: sitteplassene er gamle, og sikkerhetsvideoen fikk meg til å ønsker at jeg hadde et våpen på meg. Det er vel det som skjer, når det er ingen konkurranse fra andre selskaper.

  'Barry' reiste på Poole Jersey (St Helier) ruten med Condor Ferries

  Les mer Les mindre
 • "Booking opplevelse"

  Svært fornøyd med Condor Ferries, alt i tiden og god tjeneste. Ikke fornøyd med Direct Ferries, som jeg booket med. De sendte ikke bekrefftelse over e-post, men tok pengene fra kontoen min. Brukte 20 minutter på telefonen (kostet 11 pence per minut), men kunne ikke komme igjennom. Ringte til Condor, som svarte med det samme og bekreftet at bookingen min var gått igjennom. Vil booke direkte med dem i fremtiden.

  'Douglas Roy' reiste på Poole Jersey (St Helier) ruten med Condor Ferries

  Les mer Les mindre
 • "Poole til Jersey retur"

  Begge overfarter var i tiden, og fasilitetene om bord var svært gode, og setene behagelige. Generelt svært tilfreds med servicen, og vil helt sikkert bruke denne overfarten igjen.

  'Keith' reiste på Poole Jersey (St Helier) ruten med Condor Ferries

  Les mer Les mindre

Poole Guide

Byen Poole ligger på den engelske kanalen kyst i det sørlige England, i Dorset. Byen ligger omkring 30 km øst for Dorchester og 180 km sørvest for London, på den østlige siden av Poole Harbour. Den travle havnen er en av verdens største naturhavner og er full av dyreliv.

Det er gode fasiliteter i havnen, inkludert en kafé, et valutakontor og bagasjebokser. Det er fergeforbindelser til Cherbourg i Frankrike (seiltid ca. 4 timer og 15 minutter). I sommermånedene, normalt mai til september, er det også en raskferge til Cherbourg, som tar litt over 2 timer, og fergeforbindelser til St. Peter Port i Guernsey (seiltid ca. 2½ timer) og St. Helier i Jersey (seiltid ca. 3 timer).