Las Palmas til Huelva Ferge

Las Palmas Huelva fergeruten knytter Gran Canaria med Spania og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Naviera Armas seiler opp til 1 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 34 Timer mens Fred Olsen Express servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 31 t.

Det er 3 Uke overfarter på Las Palmas Huelva ruten mellom Gran Canaria og Spania. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Las Palmas - Huelva Fergeselskaper

  • Naviera Armas
    • 1 Ukentlig Avgang 34 t
    • Få pris
  • Fred Olsen Express
    • 2 Ukentlige Avganger 31 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Las Palmas Huelva priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Las Palmas Huelva ruten er for en bil og 1 passasjer.

Las Palmas Guide

Las Palmas, offisielt navngitt Las Palmas de Gran Canaria, er en by og hovedstad på den spanske øya Gran Canaria på Kanariøyene. Byen ligger omkring 150 km fra den afrikanske kysten i den nordøstlige del av Gran Canaria. Byens klima, varme, tørre somre og cintre som ikke er for kalde, gjør det til et populært reisemål for turister.

Byen ble grunnlagt i 1478 av Juan Rejon og har mange ting å se og lage, inkludert et utvalg av teater, kino, opera, konserter, museer og gallerier. To av de mest populære kulturelle arrangementene i byen er Canary Island Music Festival og International Film Festival. De viktigste historiske bygningene i byen ligger i Vegueta del av byen, hvor noen av bygningene har stått i 500 år. Disse inkluderer kapellet San Antonio Abad, Plaza de Santa Ana, Casa Regental og Santa Ana katedral.

Las Palmas er hovedhavnen på øya, og har fergeforbindelser til flere øyer (Fuerteventura, Lanzarote, La Palma og Tenerife) og det sørlige Spania (Huelva og Cadiz).

Huelva Guide

Byen Huelva ligger i den vestlige delen av Andalusia i det sørlige Spania. Byen ligger på Costa de la Luz (kysten av lys) på bredden av Atlanterhavet og har derfor mange strender, som besøkender kan nyte sammen med en rekke små fiskerbyer. Kystområdet omkring byen strekker seg så langt som til nasjonalparken Donana, som er blitt erklært et Unesco verdensarv område. Populære attraksjoner i byen inkluderer katedralen i Condado del av byen. Et populært arrangement i byen er Pilgrimage of el Rocio, som er blitt erklært av internasjonal interesse.

Byens havn har to seksjoner. Den indre havnen, som ligger i byens sentrum, blev bygget i 1970ene og den ytterste havnen, som er hvor de fleste skipene legger til.