Fred Olsen Express

Fred Olsen Express er en ledende fergeoperatør på Kanariøyene i Spania, og tilbyr ruter mellom øyene på høyhastighetsferger.

Selskapet ble lansert i 1974 under navnet Ferry Gomera, og det primære målet har alltid vært å binde sammen Kanariøyene og tilby de korteste og sikreste ruter. Dette sikrer det høyeste nivået av komfort og god service. Selskapet er nå en etablert markedsleder og transporter over 2.400.000 passasjerer og 800.000 biler årlig. De har også et dekningsområde på 7 øyer, med 6 ruter.

Fred Olsen Express har skapt mer enn 1000 jobber på grunn av sin suksess rundt om på øygruppen.

De investerer kontinuerlig for å skape og utvide et effektivt maritimt nettverk på Kanariøyene.

Selskapet tilbyr den mest ideelle måten å hoppe mellom Kanariøyene, og har nå en flåte med 6 moderne "siste generasjons" høyhastighetsferger og verdens første trimaranferge. Den stilige og ultramoderne, Fred Olsen Express-flåten består av Benchijigua; det mest moderne flerskrogskipet i verden, Bencomo, Bentago, Bocayna og Bonanza.

Directferries.no sammenligner ferger og gir deg mulighet for å se flere fergeselskapers seilplaner og priser i en rask og lett søkning. Sammenlign Fred Olsen Express seilplaner og priser nå med alternative fergeselskaper før du booker fergebilletten din.

Les mer Les mindre

Alle Fred Olsen Express ruter

Fred Olsen Express kundeanmeldelser

 • "Meget fornøyd. Anbefales på det varmeste"

  Etter over 300 mil med bil var vi veldig spente da aldri benyttet denne ferga før. Det var en meget positiv opplevelse. Stor pene lugarer,grei matservering,hyggelig betjening alle steder. Reint og fint over alt. Godt å hvile ut i ei så fin ferge etter lang biltur.

  'Bjørn Erik' reiste med Fred Olsen Express på Marie Curie

  Les mer Les mindre
 • "Avgang med komplikasjoner"

  Fornøyd med skipet og sjøreisen. Svært kritikkverdig at googleveiledningen for returreisen fra Santa Cruz viste feil avgangssted - hvordan er dette mulig? Risikerte å komme for sent til avgangen..

  'Bjørn' reiste med Fred Olsen Express

  Les mer Les mindre
 • "Fergetur"

  Det er blitt veldig enkelt og ryddig å ta ferga i forhold til tidligere. Bestill på nett, vis passet på terminal, og nyt turen. Svært hyggelige og trivelige besetninger og billettør er gjør turen til en flott opplevelse. Litt dyre billetter for turister drar inntrykket ned. Det er like dyrt som å fly mellom øyene.

  'Per-Einar Eilertsen' reiste med Fred Olsen Express

  Les mer Les mindre
 • "Fred Olsen to Gomera"

  Fast and comfortable voyage. Clean ferry. Polite and friendly staff. Lady’s English on public announcement system was incomprehensible. For security reasons, I suggest Fred Olsen invest in an automated voice.

  'Truls' reiste med Fred Olsen Express på Benchijigua Express

  Les mer Les mindre