Fred Olsen Express

Fred Olsen Express er en ledende fergeoperatør på Kanariøyene i Spania, og tilbyr ruter mellom øyene på høyhastighetsferger.

Selskapet ble lansert i 1974 under navnet Ferry Gomera, og det primære målet har alltid vært å binde sammen Kanariøyene og tilby de korteste og sikreste ruter. Dette sikrer det høyeste nivået av komfort og god service. Selskapet er nå en etablert markedsleder og transporter over 2.400.000 passasjerer og 800.000 biler årlig. De har også et dekningsområde på 7 øyer, med 6 ruter.

Fred Olsen Express har skapt mer enn 1000 jobber på grunn av sin suksess rundt om på øygruppen.

De investerer kontinuerlig for å skape og utvide et effektivt maritimt nettverk på Kanariøyene.

Selskapet tilbyr den mest ideelle måten å hoppe mellom Kanariøyene, og har nå en flåte med 6 moderne "siste generasjons" høyhastighetsferger og verdens første trimaranferge. Den stilige og ultramoderne, Fred Olsen Express-flåten består av Benchijigua; det mest moderne flerskrogskipet i verden, Bencomo, Bentago, Bocayna og Bonanza.

Directferries.no sammenligner ferger og gir deg mulighet for å se flere fergeselskapers seilplaner og priser i en rask og lett søkning. Sammenlign Fred Olsen Express seilplaner og priser nå med alternative fergeselskaper før du booker fergebilletten din.

Les mer Les mindre

Alle Fred Olsen Express ruter

Fred Olsen Express kundeanmeldelser

 • "Ferie til La Gomera"

  Vi hadde en veldig god opplevelse av overfarten og servicen om bord. Fergen ankom til tiden. Og passet fint med vår videre reise, begge veier. Gleder oss til å rejse med dere igjen...

  'Sonja Stougaard- Andersen' reiste med Fred Olsen Express på Benchijigua Express

  Les mer Les mindre
 • "Fred Olsen ferge til La Gomera fra Tenerife "

  Booket en returreise med Direct Ferries fra Tenerife til La Gomera i jan/feb. Det var lett å booke og alt gikk som planlagt - behagelig overfart. Vil bruke denne fergen og Direct Ferries igjen.

  'Anonym' reiste med Fred Olsen Express på Benchijigua Express

  Les mer Les mindre
 • "Deilig og rask tur"

  Fin måte å komme rundt mellom øyene. Virker fedigent og sikkert. Og alltid i tiden.

  'Anonym' reiste med Fred Olsen Express på Benchijigua Express

  Les mer Les mindre
 • "La Gomera overfart"

  Seks av oss reiste til La Gomera og tilbake. Turen var god, båten var ren og velutstyrt og vi var fornøyde, og har brukt denne servicen mange ganger. Vår eneste bemerkning ville være at på grunn av den reduserte servicen måtte vi vente fem timer.

  'Melvyn' reiste med Fred Olsen Express på Benchijigua Express

  Les mer Les mindre