Los Cristianos til Santa Cruz de La Palma Ferge

Los Cristianos Santa Cruz de La Palma fergeruten knytter Tenerife med La Palma og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Naviera Armas seiler opp til 9 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 3 timer 15 minutter mens Fred Olsen Express servicen seiler pop til 14 avganger ukentlig med en seiltid fra 2 t 30 min.

Det er 23 Uke overfarter på Los Cristianos Santa Cruz de La Palma ruten mellom Tenerife og La Palma. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Los Cristianos - Santa Cruz de La Palma Fergeselskaper

  • Naviera Armas
    • 9 Ukentlige Avganger 3 t 15 min
    • Få pris
  • Fred Olsen Express
    • 14 Ukentlige Avganger 2 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Los Cristianos Santa Cruz de La Palma priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Los Cristianos Santa Cruz de La Palma ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Los Cristianos Guide

Den spanske havnebyen Los Cristianos ligger på Kanariøyene på Tenerife. Byens sentrum ligger rundt bukta til Los Cristianos, men har gradvis utvidet seg til innlandet. Det er mange gamle bygninger i byen, og de har også to strender som har svart vulkansk sand. I byen finnes det også en rekke barer, restauranter og nattklubber som imøtekommer det høye besøkstallet. I promenadeområdet er det mange butikker, designermerker og mange plasser der du kan få et godt tilbud. Følger du promenaden vest så går plutselig Los Cristianos sammen med Playa de las Americas, som har rykte på seg for å være partyhovedstaden på Tenerife. Dette er fordi det er mange nattklubber, barer og et godt utvalg av butikker. Trenger du litt roligere omgivelser kan du ta ferge til øya La Gomera, som har regnskoger som venter på å bli utforsket. Reisen tar ca. 70.min.
Fra byens havn er det fergetjenester til Valverde, San Sebastian de la Gomera og Santa Cruz de La Palma.

Santa Cruz de La Palma Guide

Santa Cruz de la Palma ligger på den kanariske øya La Palma, og er en vakker spansk by, hvis historiske kvarter er blitt erklært et historisk-kunstnerisk sted, har en rekke palasser, bygninger og hus som inneholder elementer av typisk kanarisk arkitektur. Byen kan føre tilbake historien sin til den siste delen av det 15. århundret, da Alonso Fernandez de Lugo erobret øya. Populære attraksjoner i byen inkluderer en rekke kirker og Shrine og Virgen de las Nieves og er, hvor en gammel tradisjon foregår; nedstigning av øyas skytshelgen. Den berømte Calle Real gate er blitt erklært et sted av kulturell interesse og et historisk-kunstnerisk sted og er byens hovedgate. Den er hovedsakelig brosteinsbelagt, og har butikker, torg, hus og interessante bygninger.

Det er fergeservicer fra byens havn til Cadiz på det spanske fastlandet, Tenerife, Gran Canaria og Lanzarote.