Cadiz til Las Palmas Ferge

Cadiz Las Palmas fergeruten knytter Spania med Gran Canaria. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Trasmediterranea. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 34 timer.

Seiltiden og hyppigheten for Cadiz Las Palmas fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Cadiz - Las Palmas Fergeselskaper

  • Trasmediterranea
    • 1 Ukentlig Avgang 34 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Cadiz Las Palmas priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Cadiz Las Palmas ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Cadiz Guide

Havnebyen Cadiz liger i den sørvestlige delen av Spania, er hovedstaden i Cadiz provins og har vært hjemsted for den spanske flåten siden det 18. århundret. Det er mange ting for turister å se og lage i Cadiz. Et av byens kjennetegn er domkirken dens, som ligger på stedet av en eldre katedral, som ble avsluttet i det 3. århundret, og brant ned i 1596. Katedralen ble begynt i 1776 og tok 116 år å fullføre. Byen er også kjent for dens antikke kvarter, inkludert El Populo, La Vina og Santa Maria.

Cadiz havn har fergeforbindelser til Arrecife, Las Palmas og Santa Cruz de Tenerife.

Las Palmas Guide

Den spanske byen Las Palmas de Gran Canaria er hovedstaden på øya Gran Canaria på Kanariøyene. Byen ligger på den nordøstlige delen av øya, og ble grunnlagt i 1478. Den har en viktig kulturell og historisk arv, som er sentrert i bydelen Vegueta, som er den eldste delen av byen. Byen er også hjemsted til en av de viktigste havnene, Puerto de la Luz, i Europa. Det er mange ting å se og lage i byen, og en kort avstand fra sentrum vil besøkender finne deilige strender og krystallklart vann.

Det er fergeforbindelser fra havnen til Fuerteventura, Lanzarote, La Palma, Tenerife, Huelva og Cadiz.