Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 3305 ruter og 674 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Gran Canaria

Gran Canaria er en av de viktigste turistdestinasjonene på Kanariøyene, takket være sine eksepsjonelle strender og sitt løfte om et varmt og tørt klima hele året. Det er også en publikumsfavoritt blant nordmenn. Øya er den mest befolkede øya i området, etter Tenerife med sine 838,000 mennesker.

Hva er det å gjøre på Gran Canaria?

Gran Canaria sin hovedattraksjon er været. I sommermånedene stiger temperaturen til rundt 30 grader, og selv om vinteren er det uvanlig å finne temperaturer under 18 grader siden øya ligger så nært det afrikanske kontinentet. Øya er perfekt for en skikkelig strandferie. Her finner du vakre strender som Amadores med den gode myke sanden og det langgrunne vannet. Vil du heller tilbringe dagen på en strand som har sand importert fra karibien kan du besøke den offentlige stranda Anfi del Mar. Dette er den eneste stranda som har tilnærmet hvit sand, og gjør slik at solstrålene skaper et turkist hav. Dette er sjelden å se på Gran Canaria.

Bystranden La Cateras i Las Palmas har 3 km med myk sand, denne stranden er også fin dersom du ønske å slappe av og nyte vannet, men her er det også mulighet for å slappe av på en av de mange barene eller restaurantene. Om kvelden kan det også være koselig å gå en tur langs stranden, og det er kort vei til gamlebyen og spansk liv og røre.

Ønsker du å oppleve Europas eneste kaffeplantasje, den finner du på Gran Canaria. Plantasjen ligger nordvest på øya utenfor den lille byen Agaete, og heter La Laja. Her kan du bli vist rundt og bli fortalt all informasjon om hvordan kaffen dyrkes og blir til ferdig produkt. Du får også smaksprøver på kaffen, bananer og deres egenproduserte vin.

Gran Canaria har ikke bare vakre strender. Her kan du også gå turer i det vulkanske fjellandskapet. Det er mange forskjellige organiserte turer, men du kan også gå alene. Det er flere ulike ruter å velge mellom, som den overkommelige dagsturen til Roque Nublo. Fjellformasjonen ser ut som en hoggtann i landskapet.

Blir du lei av strendene og fjellet kan du utforske Las Palmas og de mange shopping mulighetene som byen har eller ta en tur til Palmitos Park Zoo eller AquaLand Water Park.

Hvordan komme seg rundt på Gran Canaria?

Det er enkelt å komme seg rundt på Gran Canaria, enten du vil gå og bare utforske lokalt eller ønsker å bruke kollektivtransport eller leiebil. Det er busser til de forskjellige stedene, og dette er en ypperlig måte hvis du ønsker å ta dagsturer til forskjellige steder. Vil du være litt fri og se øya på egenhånd er leiebil desidert det beste

Når er den beste tiden å bestille fergeturer til Gran Canaria?

Det er en rekke fergeselskap som reiser til Gran Canaria, og det varierer litt av denne grunn når de mest populære tidene er. Den gjennomsnittlige høysesongen er mai-juli og januar-mars. Om du ønsker å reise rundt disse tidene må du være oppmerksom på at prisene stiger, og det er av den grunn lurt å bestille god tid i forveien. Siden Gran Canaria har et ganske stabilt klima kan det av den grunn være lurt å reise utenom sesong.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

 • Fred Olsen Express
  • Få pris
 • Naviera Armas
  • Få pris
 • Trasmediterranea
  • Få pris

Gran Canaria anmeldelser

 • "God tur"

  Booket denne ferger, etter å være blitt sivktet av et rivaliserende selskap som avlyste med 24 timers varsel. Ren lugar, fremragende mat. Vil helt sikkert bruke dette selskapet og ruten igjen.

  Les mer Les mindre
 • "26 september 2014"

  Vi reiste ved lunsj tid. Selv om vi hadde et kort, så ville det ha vært praktisk med noen skilt nær katedralen til fergen. Ansatte var svært hjelpsomme og kompetente. Gode wifi områder. Været var varmt og solrikt, og det var mange mennesker som solbadet på de øverste dekkene – gode fasiliteter. Catering god, men ikke åpen lenge nok. Prisene er ytterst rimelige. Vår eneste klage er at dyr er tillatt i offentlige områder og lugarer. Det er kenneler om bord med diverse fasiliteter, slik at hundeeiere bør bruke disse. Vi har seilt på denne ruten i 3 år, og vil forhåpentlig fortsette med å seile på den i mange år.

  Les mer Les mindre
 • "Barcelona til Mahon"

  Nattfergen var fin, lugaren var liten, men tilstrekkelig, og det var godt å kunne dusje. Det eneste problemet var temperaturen, lugaren var svært varm. Air kon ville ha gjort en stor forskjell.

  Les mer Les mindre
 • "Forferdelig tur"

  Utreisen var mer eller mindre okay. Fergen var rolig, men vi seilte over 1½ time sent fra Algeciras. Parkering er annonsert på hjemmesiden, men uten kort eller ytterligere detaljer. Når man er i selve havnene, er det vanskelig å navigere rundt i bilen. Maten er god, sitteplasser er behagelige og folk i alminnelighet er vennlige og hjelpsomme. Det var vår første tur, og vi visste ikke noe om hvordan det fungerte. Det er stort sett ingen skilt i havnen, ingen advarelser eller noe på fergen. På hjemmesiden står det, at Tanger Med er kort utenfor byen, men det er faktisk en 40 minutters tur med buss! Reisen tilbake til Spania var et helvete. Vi måtte vente to timer i kø ved sikkerhetskontrollen, 1½ time utenfor terminalen, før en buss tok oss til fergen. Etter endda 1½ times venting på fergen, seilte den endelig! Vi skulle være ankommet kl. 1:30, men ankom først kl.6:30!!!! Ta fergen fra Tarifa, men ta den IKKE fra Algeciras.

  Les mer Les mindre

Ombord på fergene

Finn ut hvordan det er ombord på fergene før du reiser.

Fergeguider, videoer og anmeldelser​

Ruter og havner i Gran Canaria