La Palma

Slik bookes ferger fra La Palma til Gran Canaria

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom La Palma og Gran Canaria levert av 1 fergeselskap – Naviera Armas. Santa Cruz de La Palma til Las Palmas ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 15 timer 30 minutter.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på La Palma Gran Canaria overfart mellom Santa Cruz de La Palma og Las Palmas.

La Palma Gran Canaria kart

Trykk her for kart

Ferger fra La Palma til Gran Canaria

Om La Palma:

La Palma, juvelen av Kanariøyene, er den mest nordvestlige og femte største øy i øygruppen. Som de andre kanariske øyer, er La Palma en vulkansk øy og er pt. den mest vulkanske aktive.

La Palma er et særdeles godt øy for en vandreferie, med hundrevis av kilometer av stier. Her kan man oppleve fjell og vulkaner, strender og regnskog, små landsbyer og betagende utsikter.

Om Gran Canaria:

Gran Canaria er den størtse øya blant Kanariøyene, og ligger sørøst for Tenerife og vest for Fuerteventura.

Gran Canaria er en mangfoldig øy med naturlig landskap, lysere på den sørlige siden, hvor de fleste turister besøker, og kjøligere i nord. Den østlige delen er oversådd med strenden og den vestlige delen med fjell.