Santa Cruz de La Palma til Las Palmas Ferge

Santa Cruz de La Palma Las Palmas fergeruten knytter La Palma med Gran Canaria. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Naviera Armas. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 15 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Santa Cruz de La Palma Las Palmas fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Santa Cruz de La Palma - Las Palmas Fergeselskaper

  • Naviera Armas
    • 1 Ukentlig Avgang 15 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Santa Cruz de La Palma Las Palmas priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Santa Cruz de La Palma Las Palmas ruten er for en bil og 1 passasjer.

Santa Cruz de La Palma Guide

Den spanske byen Santa Cruz de la Palma ligger på østkysten av øya La Palma, en av Kanariøyene. Det er øyas nest største by, etter Los Llanos de Aridane, men er øyas hovedstad. Byen ble grunnlagt i 1493 av Alonso Fernandes de Lugo og ble plassert ved siden av en elv som var beliggende ved en hule ved navn Tedote (nå Cueva de Carla) i den nordlige delen av byen. Byens opprinnelige navn var Villa del Apuron og havnen dens knyttet til Amerika, hvorfra varer fra øya ble eksportert. Byen kan kjennes ved sine brosteinsbelagte gater, altaner og gamle bygninger, og er bare en kort gårtur fra feriestedet Los Cancajos.

Santa Cruz de la Palma har den eneste hovedhavnen på øya, og har fergeservicer til Cadiz i Spania, samt til Tenerife, Gran Canaria og Lanzarote.

Las Palmas Guide

Den spanske byen Las Palmas de Gran Canaria er hovedstaden på øya Gran Canaria på Kanariøyene. Byen ligger på den nordøstlige delen av øya, og ble grunnlagt i 1478. Den har en viktig kulturell og historisk arv, som er sentrert i bydelen Vegueta, som er den eldste delen av byen. Byen er også hjemsted til en av de viktigste havnene, Puerto de la Luz, i Europa. Det er mange ting å se og lage i byen, og en kort avstand fra sentrum vil besøkender finne deilige strender og krystallklart vann.

Det er fergeforbindelser fra havnen til Fuerteventura, Lanzarote, La Palma, Tenerife, Huelva og Cadiz.