Santa Cruz de Tenerife til Agaete Ferge

Santa Cruz de Tenerife Agaete fergeruten knytter Tenerife med Gran Canaria. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Fred Olsen Express. Det er opp til 56 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 20 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Santa Cruz de Tenerife Agaete fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Santa Cruz de Tenerife - Agaete Fergeselskaper

  • Fred Olsen Express
    • 8 Daglige Avganger 1 time 20 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Santa Cruz de Tenerife Agaete priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Santa Cruz de Tenerife Agaete ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Santa Cruz de Tenerife Guide

Byen Santa Cruz de Tenerife ligger på den spanske øya Tenerife, og er hovedstaden på øygruppen sammen med Las Palmas. Byen, som normalt bare kalles Santa Cruz, ligger i den nordøstlige delen av Tenerife, omkring 210 km ut for den nordvestlige kysten av Afrika.

Byens havn spiller en viktig rolle i samhandelen mellom Europa, Afrika og Amerika. Det er fergeforbindelser til fastlandet Spania, resten av Kanariøyene og videre.

Agaete Guide

Agaete er en region i Las Palmas, i den nordvestlige delen av øya Gran Canaria på Kanariøyene i Spania. Populære attraksjoner inkluderer kirkten Iglesia de la Concepcion, i det historiske sentrum. Et nytt boligområde ble bygget etter en ny sognekirke ble bygget etter en brann i 1874.

Beliggende i Puerto de Las Nieves, regionens kystområde, er kapellet og Triptych of Our Lady of the Snows. Puerto de Las Nieves er et deilig sted å ta en spasertur eller en svømmetur i det klare Atlanterhav. Det er også stedet å besøke, hvis du vil se Dedo de Dios (Guds finger), som er et klippeformat.