Tenerife

Slik bookes ferger fra Tenerife til Gran Canaria

Det er 2 fergeruter mellom Tenerife og Gran Canaria med 15 avganger daglig. Naviera Armas leverer 1 rute, Santa Cruz de Tenerife til Las Palmas som seiler 7 ganger daglig. Fred Olsen Express leverer 1 rute, Santa Cruz de Tenerife til Agaete som seiler 8 ganger daglig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Tenerife til Gran Canaria for å sjekke informasjon.

Tenerife Gran Canaria kart

Trykk her for kart

Om Tenerife:

Tenerife er den største øya av de syv Kanariske Øyer, og 43% av beboerne i øygruppen bor her, noe som også gjør øya til Spanias mest befolket øy.

Dette er også den mest besøkte øya i øygruppen, og den byr velkommen til mer enn 10 millioner besøkende i året. Turister tiltrekkes av det deilige været, vakre kyststrekninger, spektakuklære strender, frodige skoger, fjell, vulkaner og en nasjonal park.

Om Gran Canaria:

Gran Canaria er den størtse øya blant Kanariøyene, og ligger sørøst for Tenerife og vest for Fuerteventura.

Gran Canaria er en mangfoldig øy med naturlig landskap, lysere på den sørlige siden, hvor de fleste turister besøker, og kjøligere i nord. Den østlige delen er oversådd med strenden og den vestlige delen med fjell.