Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 3604 ruter og 720 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Fuerteventura

Fuerteventura er omtrent 1600 kvadratkilometer i størrelse, og er den nest største øya på Kanariøyene.

Som den østligste av øyen i gruppen og kun 90 kilometer fra Marokko, tiltrekker denne populære øya tusenvis av besøkende hele året.

Fuerteventura ligger på samme breddegrad som Mexico og Florida, værforholdene er svært like og øyen har over 3000 årlige soltimer som tilsvarer gjennomsnittlig åtte timer per dag, så det er definitivt stedet å besøke hvis du har behov for litt ekstra solskinn.

Å komme seg rundt på Kanariøyene med ferge er relativt enkelt og Fuerteventura kan nås direkte fra naboøyene Lanzarote, Gran Canaria og Tenerife. Øya er tjent med de mest populære fergeselskapene i regionen, inkludert Fred Olsen og Naviera Armas som har mange avganger hver eneste dag.

Selv om det ikke er noen direkte rute fra det spanske fastlandet til Fuerteventura, så er det mulig å reise til en av de andre Kanariøyene og ta en ferje derifra.

Hvis man ikke reiser med bil, og heller ikke har lyst til å leie en, så er det problemfritt å komme seg rundt. Mange velger å leie en sykkel, da Fuerteventura er kjent som et ideelt sted for sykling på grunn av sitt terreng, natur og klima. Alle typer sykler kan leies, inkludert terrengsykler, profesjonelle landeveissykler, trekking-sykler og barnesykler. Hvis det høres for energisk ut for deg, så er det også lokale busser, som benyttes av både fastboende og turister, da de er meget pålitelig og billig.

Besøkende på Fuerteventura vil finne hvite sandstrender med turkisblått hav, og er et paradis for en som elsker sol, sand og hav. Øya har den lengste kystlinjen av alle Kanariøyene. Corralejo i nord har mange gylne sanddyner, mens i sør, i Jandia, vil du finne milevis med flate og barnevennlige strender.

Det er masse å gjøre i tillegg til soling. Hvis du elsker vannet så vil du bli bortskjemt når det gjelder vannsportsaktiviteter. Man kan surfe, snorkle og kite, eventuelt så kan man også prøve seg på boogie-boarding eller kajakkpadling.

Hvis man reiser med barn, så bør man besøke Oasis Park, som er en dyrehage, samt en botanisk hage, som er lokalisert i den sørlige delen av Fuerteventura.

Det finnes et godt utvalg av golfbaner på Fuerteventura. Alt fra en utfordrende bane i Costa Caleta til en 9-hulls bane i Corralejo.

Man finner det beste utvalget av barer, puber og levende musikk på Centro Comercial Atlantico, som ligger i hovedgaten i Corralejo. Dem som ønsker noe litt mer avslappet kan besøke den nordlige enden av hoved Avenida. Dette er et bilfritt område, og har et utvalg av restauranter og små barer.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

 • Naviera Armas
  • Få pris
 • Fred Olsen Express
  • Få pris
 • Lineas Maritimas Romero
  • Få pris
 • Naviera Nortour
  • Få pris
Se alle fergeselskaper

Ruter og havner i Fuerteventura