Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Corralejo havn

  • Med bil

    Corralejo ligger i nord på øya Fuerteventura.

  • Adresse

    Muelle de Corralejo, 35660 La Oliva

  • Corralejo Overnatting

    Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Corralejo før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Corralejo Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Corralejo Ferge servicer

Corralejo Guide

Corralejo Guide

Corralejo ligger på nordspissen av Fuerteventura og har en ekte spansk atmosfære. Byen er en gammel fiskerby, som i dag er blitt forvandlet til en populær ferieby. Fiskerlivet ses fortsatt i de tidligere morgentimer når de lokale fiskerbåtene kommer inn med din fangst fra natten, som serveres godt forberedt i små restauranter om kvelden. Selvom Corralejo har utviklet seg til en av øyens største turistmål, har det lykkedes å bevare sjarmen i den lille byen. I den gamle bydelen er det mange spennende små butikker og noen av de beste restaurantene. Her kan man slentre rundt i de brosteinsbelagte gater og trange smug, sitte ned på musikk markedet Plaza Felix Estevez og lytte til levende musikk. Fra havnen langs med hele Corralejo bukten ligger strandpromenaden som er fylt med barer og restauranter.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.