Lineas Maritimas Romero
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Lineas Maritimas Romero

Lineas Maritimas Romero transporterer passasjerer året rundt mellom Kanariøyene Lanzarote, Fuerteventura og La Graciosa.

Fergeselskapet har en stor flåte av skip, som er perfekt utstyrt til å seile mellom øyene, og har drevet den eneste regulære fergeforbindelsen mellom Lanzarote (Orzola havn) og La Graciosa (Caleta del Sebo havn) i mer enn 40 år.

Overfarten mellom Orzola og La Graciosa tar omkring 25 minutter og det er atskillige daglige avganger, med flere i høysesongen. Turen mellom Playa Blanca på Lanzarote og Corralejo på Fuerteventura tar omkring 45 minutter og seiler også daglig. De større fergene kan bære opp til 250 passasjerer og har musikk, fremragende utsikt og bar.

Bruk directferries.no for å finne Lineas Maritimas Romero sine rutetider, priser og hvordan bestille Lineas Maritimas Romero fergebilletter. Er du ute etter den billigste prisen til reisemålet ditt? Slapp helt av, vi sammenligner også Lineas Maritimas Romero med alternative fergeselskaper.

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Lineas Maritimas Romero kundeanmeldelser

  • "Reise til Corralejo"

    Booket på forhånd, da vi fløy tilbake til Storbritannia fra Fuerteventura. Behagelig og hjelpsomt personale. Glassbunnen på båten holdt barna underholdt. Turen tok 45 minutter. Båten var ren og ville reise med dette selskapet igjen.

    Les mer Les mindre

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.