Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 2825 ruter og 668 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Lanzarote

Den kanariske øya Lanzarote ligger omkring 126 km ut for Afrikas kyst og er den østligste av Kanariøyene.

Som de andre kanariske øyene, er Lanzarote av vulkansk opprinnelse og grunnet utbrudd i det 18. og 19. århundret, ligner det av øya er fra en annen planet og blir ofte omtalt om som ’måne’.

På tross av den vulkanske naturen på øya, har Lanzarote flere fantastiske hvite strand, som dem som finnes på Playa Blanca og Papagayo.

Lanzarote has et mildt klima med gennomsnittlige dagtemperaturer på omkring 20 grader i januar til 29 grader i august, noe som gjør øya til et perfekt reisemål hele året rundt.

Populære Fergeselskaper

 • Naviera Armas
  • Få pris
 • Fred Olsen Express
  • Få pris
 • Trasmediterranea
  • Få pris
 • Lineas Maritimas Romero
  • Få pris
Se alle fergeselskaper

Lanzarote anmeldelser

 • "26 september 2014"

  Vi reiste ved lunsj tid. Selv om vi hadde et kort, så ville det ha vært praktisk med noen skilt nær katedralen til fergen. Ansatte var svært hjelpsomme og kompetente. Gode wifi områder. Været var varmt og solrikt, og det var mange mennesker som solbadet på de øverste dekkene – gode fasiliteter. Catering god, men ikke åpen lenge nok. Prisene er ytterst rimelige. Vår eneste klage er at dyr er tillatt i offentlige områder og lugarer. Det er kenneler om bord med diverse fasiliteter, slik at hundeeiere bør bruke disse. Vi har seilt på denne ruten i 3 år, og vil forhåpentlig fortsette med å seile på den i mange år.

  Les mer Les mindre
 • "Barcelona til Mahon"

  Nattfergen var fin, lugaren var liten, men tilstrekkelig, og det var godt å kunne dusje. Det eneste problemet var temperaturen, lugaren var svært varm. Air kon ville ha gjort en stor forskjell.

  Les mer Les mindre
 • "Forferdelig tur"

  Utreisen var mer eller mindre okay. Fergen var rolig, men vi seilte over 1½ time sent fra Algeciras. Parkering er annonsert på hjemmesiden, men uten kort eller ytterligere detaljer. Når man er i selve havnene, er det vanskelig å navigere rundt i bilen. Maten er god, sitteplasser er behagelige og folk i alminnelighet er vennlige og hjelpsomme. Det var vår første tur, og vi visste ikke noe om hvordan det fungerte. Det er stort sett ingen skilt i havnen, ingen advarelser eller noe på fergen. På hjemmesiden står det, at Tanger Med er kort utenfor byen, men det er faktisk en 40 minutters tur med buss! Reisen tilbake til Spania var et helvete. Vi måtte vente to timer i kø ved sikkerhetskontrollen, 1½ time utenfor terminalen, før en buss tok oss til fergen. Etter endda 1½ times venting på fergen, seilte den endelig! Vi skulle være ankommet kl. 1:30, men ankom først kl.6:30!!!! Ta fergen fra Tarifa, men ta den IKKE fra Algeciras.

  Les mer Les mindre
 • "Kom bare like gjennom det (Ibiza til Barcelona)"

  Skipet var sjokkerende – fra ødelagt solsenger til svært gamle og trøtte tepper, 1 lite bar uten fatøl, forvarmet snacker! Skipet er bare GAMMELT, GAMMELT, GAMMELT. Støy i lugar område fra enten air kondisjon eller vann system – mareritt. Det var en veldig trsit del av ferien, og for £500 en vei med mini buss, er det et totalt ripp off.... Overvei grundig om du vil bruke dette fergeselskapet!

  Les mer Les mindre

Ombord på fergene

Finn ut hvordan det er ombord på fergene før du reiser.

Ferge guider, videoer og anmeldelser

Ruter og havner i Lanzarote