Huelva til Arrecife Ferge

Huelva Arrecife fergeruten knytter Spania med Lanzarote. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Naviera Armas. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 27 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Huelva Arrecife fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Huelva - Arrecife Fergeselskaper

  • Naviera Armas
    • 1 Ukentlig Avgang 27 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Huelva Arrecife priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Huelva Arrecife ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Huelva Guide

Den spanske by Huelva er hovedstaden i provinsen av samme navn i den selvstyrende regionen Andalusia i det sørvestlige Spania. Byen og havnen dens ligger på Cadiz bukten, hvor elven Odiel og Tinto møtes. Byens lange historie går tilbake til omkring 3000 år f.kr, og mange romerske gjenstander er blitt avslørt i byen, som bærer vitnesbyrd om den romerske mynten som en gang var plassert i byen.

Det er mange ting å se og lage i byen og det omkringliggende området. En rekke steder har en knytning til Christopher Columbus, inkludert Moguer, Palos de la Frontera og Rabida Kloster.

Huelva havn ligger i Exterior havn og kan nås med gratiss buss som tar passasjerer mellom havnen og Huelva sentrum.

Arrecife Guide

Den spanske byen og havn Arrecife ligger på øya Lanzarote, som er del af Kanariøyene. Byen ligger på øyas østkyst og er full av historie og kultur.

Byen kan spores tilbake til det 15. århundret, hvor den startet som en liten fiskerby. I løpet av de neste 300 årene eller deromkring, vokste byen og ble øyas hovedstad i 1852. i dag er den pyntet med butikker, designer butikker og er en populær destinasjon for shoppere. Byen har også sin egen strand, Playa del Reducto, som har deilig gyllen sand og varmt, rolig vann. Det er også en deilig promenade, som løper fra Playa del Reducto til byens annen strand, Playa del Cable, som ligger ca. 2 km vest.

Fra Arrecife havn er det fergeforbindelser til de andre havnene i Kanariøyene, samt til andre destinasjoner i Europa og Afrika.