Santa Cruz de Tenerife til Arrecife Ferge

Santa Cruz de Tenerife Arrecife fergeruten knytter Tenerife med Lanzarote og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Trasmediterranea seiler opp til 1 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 20 timer 30 minutter mens Naviera Armas servicen seiler pop til 3 ganger daglig med en seiltid fra 11 t.

Det er 22 Uke overfarter på Santa Cruz de Tenerife Arrecife ruten mellom Tenerife og Lanzarote. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Santa Cruz de Tenerife - Arrecife Fergeselskaper

  • Trasmediterranea
    • 1 Ukentlig Avgang 20 t 30 min
    • Få pris
  • Naviera Armas
    • 3 Daglige Avganger 11 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Santa Cruz de Tenerife Arrecife priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Santa Cruz de Tenerife Arrecife ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Santa Cruz de Tenerife Guide

Byen Santa Cruz de Tenerife ligger på den spanske øya Tenerife, og er hovedstaden på øygruppen sammen med Las Palmas. Byen, som normalt bare kalles Santa Cruz, ligger i den nordøstlige delen av Tenerife, omkring 210 km ut for den nordvestlige kysten av Afrika.

Byens havn spiller en viktig rolle i samhandelen mellom Europa, Afrika og Amerika. Det er fergeforbindelser til fastlandet Spania, resten av Kanariøyene og videre.

Arrecife Guide

Den spanske byen og havn Arrecife ligger på øya Lanzarote, som er del af Kanariøyene. Byen ligger på øyas østkyst og er full av historie og kultur.

Byen kan spores tilbake til det 15. århundret, hvor den startet som en liten fiskerby. I løpet av de neste 300 årene eller deromkring, vokste byen og ble øyas hovedstad i 1852. i dag er den pyntet med butikker, designer butikker og er en populær destinasjon for shoppere. Byen har også sin egen strand, Playa del Reducto, som har deilig gyllen sand og varmt, rolig vann. Det er også en deilig promenade, som løper fra Playa del Reducto til byens annen strand, Playa del Cable, som ligger ca. 2 km vest.

Fra Arrecife havn er det fergeforbindelser til de andre havnene i Kanariøyene, samt til andre destinasjoner i Europa og Afrika.