Tenerife

Slik bookes ferger fra Tenerife til Lanzarote

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Tenerife og Lanzarote levert av 2 fergeselskaper – Naviera Armas & Trasmediterranea. Santa Cruz de Tenerife til Arrecife ferge overfarten har daglige avganger med en seiltid fra omkring 11 Timer.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Tenerife Lanzarote overfart mellom Santa Cruz de Tenerife og Arrecife.

Tenerife Lanzarote kart

Trykk her for kart

Ferger fra Tenerife til Lanzarote

Om Tenerife:

Tenerife er den største øya av de syv Kanariske Øyer, og 43% av beboerne i øygruppen bor her, noe som også gjør øya til Spanias mest befolket øy.

Dette er også den mest besøkte øya i øygruppen, og den byr velkommen til mer enn 10 millioner besøkende i året. Turister tiltrekkes av det deilige været, vakre kyststrekninger, spektakuklære strender, frodige skoger, fjell, vulkaner og en nasjonal park.

Om Lanzarote:

Lanzarote er den nordligste og østligste øya i Kanariøyene i Atlanterhavet, samt den fjerde største i øygruppen.

Vulkanudbrudene i det 18. og 19. århundret har gitt øya et spektakulært utseende med hvite sandstrender og klart vann i kontrast med vakre vulkanske landskap. Nasjonalparken i området, hvor vulkanutbrudd fant sted, er nå en av de største attraksjonene på øya.