Biosfera Express
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Biosfera Express

Biosfera Express er et familiedrevet fergeselskap med base i La Graciosa på Kanariøyene. Selskapet leverer hyppige overfarter til og fra Orzola på Lanzarotes nordkyst.

Familien som driver Biosfera Express har lenge vært involvert i dyptvannsfisking, og har av den grunn mye erfaring med seiling i denne delen av verden, som betyr at du er i trygge hender når du reiser med dem.

Biosfera Express har en flåte med høyhastighetskatamaraner og et team av kunnskapsrike medarbeidere. Så du er garantert en trygg og behagelig reise hver gang du reiser med selskapet. Ombord på sine 250 -kapasitetsfartøy finner du store sitteområder, utmerkede toaletter, barer og musikkutstyr. Du kan til og med nyte grillet sjømat, mens du ser på den fantastiske panoramiske havutsikten ombord på fergen ‘ Cap Menorca’ Den andre fergen 'Badia de Soller' har et stort soltak der du kan ligge og nyte utsikten av kystlinjen til de vakre Kanariøyene.

Med directferries.no kan du finne Biosfera Express seilplaner, billettpriser og booke Biosfera Express fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Biosfera Express med alternative fergeselskaper.

Om bord Biosfera Express

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Alternative selskaper og ruter

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.