Corralejo til Playa Blanca Ferge

Corralejo Playa Blanca fergeruten knytter Fuerteventura med Lanzarote og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Naviera Armas seiler opp til 7 ganger dag, Fred Olsen Express 12 ganger dag & Lineas Maritimas Romero servicen er tilgjengelig opp til 5 ganger dag.

Det er 24 dag overfarter på Corralejo Playa Blanca overfarten mellom Fuerteventura og Lanzarote og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Corralejo - Playa Blanca Fergeselskaper

 • Naviera Armas
  • 7 Daglige Avganger 35 min
  • Få pris
 • Fred Olsen Express
  • 12 Daglige Avganger 25 min
  • Få pris
 • Lineas Maritimas Romero
  • 5 Daglige Avganger 25 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Corralejo Playa Blanca priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Corralejo Playa Blanca ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Corralejo Guide

Den lille holmen Lobos er beliggende på den nordlige spissen av øya Fuerteventura. Byen Corralejo er en badeby som er omkring 3 kvadratkilometer i størrelse. Dette gjør den til en ganske stor resort på øya, men byen har klart å bevare sin fiskerby sjarme, som fremdeles er hjertet av byen. Det er en promenade langs havnefroten, hvor det ligger bar, kafeer og restauranter.

De fleste turister drar til strendene, som antagelig er byens mest populære attraksjon. Med omkring 11 km av strender som begynner like ute for byen, er det nok å velge imellom. Vannet er krystallklart og en dyp blå farge.

Det er to fergehavner i byen, samt en lystbåtshavn. Det er mange utflukter tilgjengelige herfra. Havnen har to billettkontor og en kafe.

Playa Blanca Guide

Playa Blanca er et feriested som ligger på den spanske øya Lanzarote, som er en av Kanariøyene. Byen er kjent for sitt gode utvalg av butikker og restauranter, med de mest populære beliggende langs Call Limones Street. Byens kystlinje er hovedsakelig en stor bukt, som er 9 km bred, men er splittet i tre mindre bukter; Playa Dorada, Playa Blanca og Playa Flamingo. På grunn av terrenget omkring byen, ligger strendene dens i le.

Marina Rubicon ligger ca. 15 minutters gang fra Playa Blanca, og her holdes to ukentlige markeder, hvor det selges alt fra håndlavet varer til lokale viner. Castillo de las Coloradas som ligger tett på Marina Rubicon, er en populær attraksjon. Det ble bygget mellom 1741 og 1744, og ga god beskyttelse gjennom sin sterke sirkulære konstruksjon og vindebro.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til Fuerteventura.