Gran Canaria

Slik bookes ferger fra Gran Canaria til Lanzarote

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Gran Canaria og Lanzarote levert av 3 fergeselskaper – Fred Olsen Express, Naviera Armas & Trasmediterranea. Las Palmas til Arrecife ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 5 Timer.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Gran Canaria Lanzarote overfart mellom Las Palmas og Arrecife.

Gran Canaria Lanzarote kart

Trykk her for kart

Ferger fra Gran Canaria til Lanzarote

Om Gran Canaria:

Gran Canaria er en øy i den spanske øygruppen Kanariøyene, som ligger i Atlanterhavet ut for den nordvestlige kysten av Afrika.

På grunn av de forskjellige kilmaene og varierende landskap som finnes på øya, omtales den noen ganger som en ”miniatyr kontinent”. Unesco har erklært en tredjedel av øya et biosfærereservat på grunn av dens lange strender, grønne slukker og maleriske landsbyer.

Om Lanzarote:

Lanzarote er den nordligste og østligste øya i Kanariøyene i Atlanterhavet, samt den fjerde største i øygruppen.

Vulkanudbrudene i det 18. og 19. århundret har gitt øya et spektakulært utseende med hvite sandstrender og klart vann i kontrast med vakre vulkanske landskap. Nasjonalparken i området, hvor vulkanutbrudd fant sted, er nå en av de største attraksjonene på øya.