Las Palmas til Arrecife Ferge

Las Palmas Arrecife fergeruten knytter Gran Canaria med Lanzarote. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Naviera Armas. Det er opp til 8 avganger Uke med seiltid fra ca. 5 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Las Palmas Arrecife fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Las Palmas - Arrecife Fergeselskaper

  • Naviera Armas
    • 8 Ukentlige Avganger 5 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Las Palmas Arrecife priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Las Palmas Arrecife ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Las Palmas Guide

Las Palmas, offisielt navngitt Las Palmas de Gran Canaria, er en by og hovedstad på den spanske øya Gran Canaria på Kanariøyene. Byen ligger omkring 150 km fra den afrikanske kysten i den nordøstlige del av Gran Canaria. Byens klima, varme, tørre somre og cintre som ikke er for kalde, gjør det til et populært reisemål for turister.

Byen ble grunnlagt i 1478 av Juan Rejon og har mange ting å se og lage, inkludert et utvalg av teater, kino, opera, konserter, museer og gallerier. To av de mest populære kulturelle arrangementene i byen er Canary Island Music Festival og International Film Festival. De viktigste historiske bygningene i byen ligger i Vegueta del av byen, hvor noen av bygningene har stått i 500 år. Disse inkluderer kapellet San Antonio Abad, Plaza de Santa Ana, Casa Regental og Santa Ana katedral.

Las Palmas er hovedhavnen på øya, og har fergeforbindelser til flere øyer (Fuerteventura, Lanzarote, La Palma og Tenerife) og det sørlige Spania (Huelva og Cadiz).

Arrecife Guide

Den spanske byen og havn Arrecife ligger på øya Lanzarote, som er del af Kanariøyene. Byen ligger på øyas østkyst og er full av historie og kultur.

Byen kan spores tilbake til det 15. århundret, hvor den startet som en liten fiskerby. I løpet av de neste 300 årene eller deromkring, vokste byen og ble øyas hovedstad i 1852. i dag er den pyntet med butikker, designer butikker og er en populær destinasjon for shoppere. Byen har også sin egen strand, Playa del Reducto, som har deilig gyllen sand og varmt, rolig vann. Det er også en deilig promenade, som løper fra Playa del Reducto til byens annen strand, Playa del Cable, som ligger ca. 2 km vest.

Fra Arrecife havn er det fergeforbindelser til de andre havnene i Kanariøyene, samt til andre destinasjoner i Europa og Afrika.