Fuerteventura

Slik bookes ferger fra Fuerteventura til Lanzarote

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Fuerteventura og Lanzarote levert av 3 fergeselskaper – Fred Olsen Express, Lineas Maritimas Romero & Naviera Armas. Corralejo til Playa Blanca ferge overfarten har daglige avganger med en seiltid fra omkring 25 Minutter.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Fuerteventura Lanzarote overfart mellom Corralejo og Playa Blanca.

Fuerteventura Lanzarote kart

Trykk her for kart

Ferger fra Fuerteventura til Lanzarote

Om Fuerteventura:

Fuerteventura er den nest største av Kanariøyene etter Tenerife. Øygruppen ligger i Atlanterhavet ut for Afrikas kyst.

Fuerteventura ble erklært et biofærereservat av Unesco i 2009 og er også blevet bedømt som å være ett av de mest attraktive reisemålene for dem som er interesseret i kulturarv, miljø og bærekraft.

Fuerteventura har evig vårer, og øyas strender og forrevne naturlige skjønnhet tiltrekker turister hele året rundt.

Om Lanzarote:

Lanzarote er den nordligste og østligste øya i Kanariøyene i Atlanterhavet, samt den fjerde største i øygruppen.

Vulkanudbrudene i det 18. og 19. århundret har gitt øya et spektakulært utseende med hvite sandstrender og klart vann i kontrast med vakre vulkanske landskap. Nasjonalparken i området, hvor vulkanutbrudd fant sted, er nå en av de største attraksjonene på øya.