Ferry Isla De Lobos
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Ferry Isla De Lobos

Ferry Isla de Lobos er et passasjertransportselskap på Kanariøyene, som har levert ferger fra Corralejo til Isla de Lobos naturpark siden 1970. Denne fergen fra Fuerteventura tar omtrent 20 minutter og avgår fra Corralejo Pier opptil 3 ganger hver dag.

Denne operatøren har 2 fartøy som heter Isla de Lobos og Vision Submarina. Isla de Lobos kan transportere et stort antall passasjerer på en enkelt tur og tilbyr en rask og pålitelig tjeneste. Vision Submarina er en ferge med glassbunn, der passasjerene kan ta en båttur til Isla de Lobos mens de nyter utsikten under vann om bord. Begge fartøyene opereres av mannskaper med mange års maritim erfaring.

Se Ferry Isla De Lobos sine rutetider, priser og bestill Ferry Isla De Lobos sine fergebilletter med directferries.no. Leter du etter en alternativ rute eller et annet fergeselskap? Slapp helt av, vi sammenligner Ferry Isla De Lobos med alternative fergeselskaper så vi kan hjelpe deg å velge.

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Alternative selskaper og ruter

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.