Corralejo til Lobos Ferge

Corralejo Lobos fergeruten knytter Fuerteventura med Lobos Island. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Naviera Nortour. Det er opp til 35 avganger Uke med seiltid fra ca. 15 Minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Corralejo Lobos fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Corralejo - Lobos Fergeselskaper

  • Naviera Nortour
    • 5 Daglige Avganger 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Corralejo Lobos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Corralejo Guide

Den lille holmen Lobos er beliggende på den nordlige spissen av øya Fuerteventura. Byen Corralejo er en badeby som er omkring 3 kvadratkilometer i størrelse. Dette gjør den til en ganske stor resort på øya, men byen har klart å bevare sin fiskerby sjarme, som fremdeles er hjertet av byen. Det er en promenade langs havnefroten, hvor det ligger bar, kafeer og restauranter.

De fleste turister drar til strendene, som antagelig er byens mest populære attraksjon. Med omkring 11 km av strender som begynner like ute for byen, er det nok å velge imellom. Vannet er krystallklart og en dyp blå farge.

Det er to fergehavner i byen, samt en lystbåtshavn. Det er mange utflukter tilgjengelige herfra. Havnen har to billettkontor og en kafe.