Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Morro Jable havn

  • Morro Jable Overnatting

    Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Morro Jable før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Morro Jable Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Morro Jable Ferge servicer

Morro Jable Guide

Morro Jable Guide

Morro Jable er en by beliggende i den sørligste delen av øya Fuerteventura, i kommunen Pájara, på Kanariøyene. Morro Jable var en gang en liten fiskerby med bare 200 innbyggere, men er nå vokst til ett av de største ferieområdene for turister på øya (med omkring 8000 innbyggere). Det var i begynnelsen av 80ene at turisme først kom her etter oppføringen av den første Robinson klubb. På dette tidspunktet kunne man bare komme til byen via en sand spor, og det var ikke før 1982, da den nye hovedveien var ferdig, at ting virkelig begynte å skje. På tross av turismen, er den gamle landsbyen intakt, og det er en malerisk havn i den vestlige delen av byen, som bliver brukt av lokalse fiskere og seilere.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.