Santa Cruz de Tenerife til Puerto del Rosario Ferge

Santa Cruz de Tenerife Puerto del Rosario fergeruten knytter Tenerife med Fuerteventura og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Trasmediterranea seiler opp til 1 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 16 timer 30 minutter mens Naviera Armas servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 15 t.

Det er 3 Uke overfarter på Santa Cruz de Tenerife Puerto del Rosario ruten mellom Tenerife og Fuerteventura. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Santa Cruz de Tenerife - Puerto del Rosario Fergeselskaper

  • Trasmediterranea
    • 1 Ukentlig Avgang 16 t 30 min
    • Få pris
  • Naviera Armas
    • 2 Ukentlige Avganger 15 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Santa Cruz de Tenerife Puerto del Rosario priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Santa Cruz de Tenerife Puerto del Rosario ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Santa Cruz de Tenerife Guide

Byen Santa Cruz de Tenerife ligger på den spanske øya Tenerife, og er hovedstaden på øygruppen sammen med Las Palmas. Byen, som normalt bare kalles Santa Cruz, ligger i den nordøstlige delen av Tenerife, omkring 210 km ut for den nordvestlige kysten av Afrika.

Byens havn spiller en viktig rolle i samhandelen mellom Europa, Afrika og Amerika. Det er fergeforbindelser til fastlandet Spania, resten av Kanariøyene og videre.

Puerto del Rosario Guide

Puerto del Rosario er hovedstaden på den spanske øya Fuerteventura, som er en av Kanariøyene. Omtrent halvparten av øyas beboere bor i byen, som virkelig begynte å vokse i midten av det 19. århundret, da havnen dens var en viktig faktor i rikdommen som ble brakt til området. Byen ligger på øyas østlige kyst og den sentrale delen av byen, vekk fra havnen, er det, hvor man finner mange butikker, kaféer, restauranter, bar og hotell, hvorav mange er plassert rundt omkring Calle Leon y Castellio, som fører til havnen, og Avenida Juan de Betancourt. Interessante attraksjoner i byen inkluderer Case Museo de Unamuno, som er et populært museum og Casa de la Cultura, som er en kultur senter som er vert for regelmessige utstillinger.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til Las Palma, Santa Cruz de Tenerife og Morro Jable.