Las Palmas til Morro Jable Ferge

Las Palmas Morro Jable fergeruten knytter Gran Canaria med Fuerteventura og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Naviera Armas seiler opp til 9 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 2 Timer mens Fred Olsen Express servicen seiler pop til 4 ganger daglig med en seiltid fra 2 t.

Det er 37 Uke overfarter på Las Palmas Morro Jable ruten mellom Gran Canaria og Fuerteventura. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Las Palmas - Morro Jable Fergeselskaper

  • Naviera Armas
    • 9 Ukentlige Avganger 2 t
    • Få pris
  • Fred Olsen Express
    • 4 Daglige Avganger 2 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Las Palmas Morro Jable priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Las Palmas Morro Jable ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Las Palmas Guide

Las Palmas, offisielt navngitt Las Palmas de Gran Canaria, er en by og hovedstad på den spanske øya Gran Canaria på Kanariøyene. Byen ligger omkring 150 km fra den afrikanske kysten i den nordøstlige del av Gran Canaria. Byens klima, varme, tørre somre og cintre som ikke er for kalde, gjør det til et populært reisemål for turister.

Byen ble grunnlagt i 1478 av Juan Rejon og har mange ting å se og lage, inkludert et utvalg av teater, kino, opera, konserter, museer og gallerier. To av de mest populære kulturelle arrangementene i byen er Canary Island Music Festival og International Film Festival. De viktigste historiske bygningene i byen ligger i Vegueta del av byen, hvor noen av bygningene har stått i 500 år. Disse inkluderer kapellet San Antonio Abad, Plaza de Santa Ana, Casa Regental og Santa Ana katedral.

Las Palmas er hovedhavnen på øya, og har fergeforbindelser til flere øyer (Fuerteventura, Lanzarote, La Palma og Tenerife) og det sørlige Spania (Huelva og Cadiz).

Morro Jable Guide

Morro Jable er en by som ligger i den sørlige enden av den spanske øya Fuerteventura, som er en av Kanariøyene. De eldre delene av byen er beliggende på hver siden av et nes, omkring hvilken landsbyen opprinnelig ble bygget. Den delen av den gamle landsbyen som er skilt fra havnen av neset løper opp av en dal i fjellende.
Morro Jable havn ble opprinnelig brukt av byens fiskeflåte. De nyere delene av byen er blitt bygget for å knytte den opprinnelige landsbyen til havneområdet med nye turistfasiliteter, som er bygget langs kysten øst for den gamle landsbyen.
Det er fergeforbindelser fra Morro Jable til Las Palmas, Santa Cruz de Tenerife og Puerto del Rosario.