Tenerife

Slik bookes ferger fra Tenerife til Fuerteventura

Det er 2 fergeruter mellom Tenerife og Fuerteventura med 25 avganger ukentlig. Naviera Armas leverer 2 ruter, Santa Cruz de Tenerife til Puerto del Rosario seiler 3 ganger daglig & Santa Cruz de Tenerife til Morro Jable omkring 4 ganger ukentlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Tenerife til Fuerteventura for å sjekke informasjon.

Tenerife Fuerteventura kart

Trykk her for kart

Om Tenerife:

Tenerife er den største øya av de syv Kanariske Øyer, og 43% av beboerne i øygruppen bor her, noe som også gjør øya til Spanias mest befolket øy.

Dette er også den mest besøkte øya i øygruppen, og den byr velkommen til mer enn 10 millioner besøkende i året. Turister tiltrekkes av det deilige været, vakre kyststrekninger, spektakuklære strender, frodige skoger, fjell, vulkaner og en nasjonal park.

Om Fuerteventura:

Fuerteventura er den nærmeste kanariske øy på den afrikanske kysten og den nest største etter Tenerife. Øya kan skryte av 3000 solskinnstimer i året.

Den eldeste kanariske øy daterer tilbake 20 millioner år fra et vulkanutbrudd. Selv om det meste av jorden på øya består av stein, er dens lange, uberørte strender med hvit sand og turkisblått hav noen av de mest imponerende i Europa.