Santa Cruz de Tenerife til Morro Jable Ferge

Santa Cruz de Tenerife Morro Jable fergeruten knytter Tenerife med Fuerteventura. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Naviera Armas. Det er opp til 10 avganger Uke med seiltid fra ca. 4 timer 15 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Santa Cruz de Tenerife Morro Jable fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Santa Cruz de Tenerife - Morro Jable Fergeselskaper

  • Naviera Armas
    • 10 Ukentlige Avganger 4 t 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Santa Cruz de Tenerife Morro Jable priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Santa Cruz de Tenerife Morro Jable ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Santa Cruz de Tenerife Guide

Byen Santa Cruz de Tenerife ligger på den spanske øya Tenerife, og er hovedstaden på øygruppen sammen med Las Palmas. Byen, som normalt bare kalles Santa Cruz, ligger i den nordøstlige delen av Tenerife, omkring 210 km ut for den nordvestlige kysten av Afrika.

Byens havn spiller en viktig rolle i samhandelen mellom Europa, Afrika og Amerika. Det er fergeforbindelser til fastlandet Spania, resten av Kanariøyene og videre.

Morro Jable Guide

Morro Jable er en by som ligger i den sørlige enden av den spanske øya Fuerteventura, som er en av Kanariøyene. De eldre delene av byen er beliggende på hver siden av et nes, omkring hvilken landsbyen opprinnelig ble bygget. Den delen av den gamle landsbyen som er skilt fra havnen av neset løper opp av en dal i fjellende.
Morro Jable havn ble opprinnelig brukt av byens fiskeflåte. De nyere delene av byen er blitt bygget for å knytte den opprinnelige landsbyen til havneområdet med nye turistfasiliteter, som er bygget langs kysten øst for den gamle landsbyen.
Det er fergeforbindelser fra Morro Jable til Las Palmas, Santa Cruz de Tenerife og Puerto del Rosario.