Gran Canaria

Slik bookes ferger fra Gran Canaria til Fuerteventura

Det er 2 fergeruter mellom Gran Canaria og Fuerteventura med 46 avganger ukentlig. Trasmediterranea leverer 1 rute, Las Palmas til Puerto del Rosario som seiler 1 gang ukenlig. Naviera Armas leverer 2 ruter, Las Palmas til Puerto del Rosario seiler 7 avganger ukentlig & Las Palmas til Morro Jable omkring 10 ganger ukentlig. Fred Olsen Express leverer 1 rute, Las Palmas til Morro Jable som seiler 4 ganger daglig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Gran Canaria til Fuerteventura for å sjekke informasjon.

Gran Canaria Fuerteventura kart

Trykk her for kart

Ferger fra Gran Canaria til Fuerteventura

Om Gran Canaria:

Gran Canaria er en øy i den spanske øygruppen Kanariøyene, som ligger i Atlanterhavet ut for den nordvestlige kysten av Afrika.

På grunn av de forskjellige kilmaene og varierende landskap som finnes på øya, omtales den noen ganger som en ”miniatyr kontinent”. Unesco har erklært en tredjedel av øya et biosfærereservat på grunn av dens lange strender, grønne slukker og maleriske landsbyer.

Om Fuerteventura:

Fuerteventura er den nærmeste kanariske øy på den afrikanske kysten og den nest største etter Tenerife. Øya kan skryte av 3000 solskinnstimer i året.

Den eldeste kanariske øy daterer tilbake 20 millioner år fra et vulkanutbrudd. Selv om det meste av jorden på øya består av stein, er dens lange, uberørte strender med hvit sand og turkisblått hav noen av de mest imponerende i Europa.