Arrecife til Las Palmas Ferge

Arrecife Las Palmas fergeruten knytter Lanzarote med Gran Canaria. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Naviera Armas. Det er opp til 8 avganger Uke med seiltid fra ca. 5 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Arrecife Las Palmas fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Arrecife - Las Palmas Fergeselskaper

  • Naviera Armas
    • 8 Ukentlige Avganger 5 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Arrecife Las Palmas priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Arrecife Las Palmas ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Arrecife Guide

Arrecife er beliggende på den spanske øya, Lanzarote, som er del av Kanariøyene. Byen, som også har en havn, ligger på østkysten av øya, og har fergeforbindelser til de andre kanariske øyene, og til andre reisemål i Europa og Afrika.

Populære attraksjoner i byen inkluderer Al Charco San Gines, som er et saltvann lagune, som ligger i byens sentrum og er omgitt av fisker hytter.

Destinasjoner tilgjengelige fra havnen inkluderer Cadiz, Las Palmas, Santa Cruz de La Palma og Huelva.

Las Palmas Guide

Den spanske byen Las Palmas de Gran Canaria er hovedstaden på øya Gran Canaria på Kanariøyene. Byen ligger på den nordøstlige delen av øya, og ble grunnlagt i 1478. Den har en viktig kulturell og historisk arv, som er sentrert i bydelen Vegueta, som er den eldste delen av byen. Byen er også hjemsted til en av de viktigste havnene, Puerto de la Luz, i Europa. Det er mange ting å se og lage i byen, og en kort avstand fra sentrum vil besøkender finne deilige strender og krystallklart vann.

Det er fergeforbindelser fra havnen til Fuerteventura, Lanzarote, La Palma, Tenerife, Huelva og Cadiz.