Huelva til Las Palmas Ferge

Huelva Las Palmas fergeruten knytter Spania med Gran Canaria og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Naviera Armas seiler opp til 1 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 33 Timer mens Fred Olsen Express servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 32 t 31 min.

Det er 3 Uke overfarter på Huelva Las Palmas ruten mellom Spania og Gran Canaria. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Huelva - Las Palmas Fergeselskaper

  • Naviera Armas
    • 1 Ukentlig Avgang 33 t
    • Få pris
  • Fred Olsen Express
    • 2 Ukentlige Avganger 32 t 31 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Huelva Las Palmas priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Huelva Las Palmas ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Huelva Guide

Den spanske by Huelva er hovedstaden i provinsen av samme navn i den selvstyrende regionen Andalusia i det sørvestlige Spania. Byen og havnen dens ligger på Cadiz bukten, hvor elven Odiel og Tinto møtes. Byens lange historie går tilbake til omkring 3000 år f.kr, og mange romerske gjenstander er blitt avslørt i byen, som bærer vitnesbyrd om den romerske mynten som en gang var plassert i byen.

Det er mange ting å se og lage i byen og det omkringliggende området. En rekke steder har en knytning til Christopher Columbus, inkludert Moguer, Palos de la Frontera og Rabida Kloster.

Huelva havn ligger i Exterior havn og kan nås med gratiss buss som tar passasjerer mellom havnen og Huelva sentrum.

Las Palmas Guide

Den spanske byen Las Palmas de Gran Canaria er hovedstaden på øya Gran Canaria på Kanariøyene. Byen ligger på den nordøstlige delen av øya, og ble grunnlagt i 1478. Den har en viktig kulturell og historisk arv, som er sentrert i bydelen Vegueta, som er den eldste delen av byen. Byen er også hjemsted til en av de viktigste havnene, Puerto de la Luz, i Europa. Det er mange ting å se og lage i byen, og en kort avstand fra sentrum vil besøkender finne deilige strender og krystallklart vann.

Det er fergeforbindelser fra havnen til Fuerteventura, Lanzarote, La Palma, Tenerife, Huelva og Cadiz.