Puerto del Rosario til Las Palmas Ferge

Puerto del Rosario Las Palmas fergeruten knytter Fuerteventura med Gran Canaria. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Naviera Armas. Det er opp til 6 avganger Uke med seiltid fra ca. 5 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Puerto del Rosario Las Palmas fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Puerto del Rosario - Las Palmas Fergeselskaper

  • Naviera Armas
    • 6 Ukentlige Avganger 5 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Puerto del Rosario Las Palmas priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Puerto del Rosario Las Palmas ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Puerto del Rosario Guide

Den spanske byen Puerto del Rosario ligger på østkysten av øya Fuerteventura i Las Palmas provins på Kanariøyene. Byen ble en gang kalt Puerto de Cabras (Gede havn), og utviklet seg til en stor havn eyyer å være øyas hovedstad under det 19. århundret. Byens nåværende navn ble endret i 1956 etter kirken, som er beliggende i byens sentrum, som er dedikert til skytshelgen Virgin del Rosario.

Byens infrastruktur er mer rettet mot industri og handel istedet turisme, som ikke er veletablert. Den eldste delen av byen, omkring havnen, er hvor mange finner smale smug foret med gamle kanariske hus. En attraksjon som er verdt å besøke, er hjemstedet for den tidligere landflyktige dikteren Miguel de Unamuno, som nå er et museum.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til Las Palmas, Santa Cruz de Tenerife og Morro Jable.

Las Palmas Guide

Den spanske byen Las Palmas de Gran Canaria er hovedstaden på øya Gran Canaria på Kanariøyene. Byen ligger på den nordøstlige delen av øya, og ble grunnlagt i 1478. Den har en viktig kulturell og historisk arv, som er sentrert i bydelen Vegueta, som er den eldste delen av byen. Byen er også hjemsted til en av de viktigste havnene, Puerto de la Luz, i Europa. Det er mange ting å se og lage i byen, og en kort avstand fra sentrum vil besøkender finne deilige strender og krystallklart vann.

Det er fergeforbindelser fra havnen til Fuerteventura, Lanzarote, La Palma, Tenerife, Huelva og Cadiz.